G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.150.998,84

Voleybolcu Ç.Ö. ve Öğretmen D.A.’nın Elektronik Mağaza Soygunu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İddiaya göre, daha önce büyük kulüplerin de aralarında olduğu birçok takımda ‘smaçör’ olarak voleybol oynadığı öğrenilen Ç.Ö. ile Bursa’daki bir okulda öğretmenlik yaptığı ileri sürülen sevgilisi D.A., otomobil kiralayarak İzmir’e geldi. Ç.Ö. ile D.A., Bornova ilçesindeki bir alışveriş merkezine gitti. Mağazanın güvenlik kameralarının incelenmesi sonucunda, D.A.’nın teşhirde kullanılan bilgisayarın alarmını sökerek çaldığı tespit edildi. Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri bulmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Hırsızlık olayından bir gün sonra İzmir’e dönen Ç.Ö. ve D.A., emniyete teslim olmayı kabul ederek Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğüne gittiler.

Polis merkezine teslim olan Ç.Ö. ve D.A.’nın İzmir, Antalya ve Bursa’da da elektronik eşya hırsızlıkları yaptığı iddiasıyla karşı karşıya kaldıkları belirtildi. Şüphelilerin polis tarafından gözaltına alınmasının ardından, çalıntı 1 bilgisayar, 1 kamera ve 1 akıllı saat polise teslim edildi. D.A’nın Bursa’da öğretmenlik yaptığı ancak hırsızlık suçlamalarını kabul etmediği öğrenildi. Ç.Ö.’nün suç kaydında taksirle yaralama, açıktan hırsızlık, nitelikli dolandırıcılık, güveni kötüye kullanma gibi birçok suç bulunduğu ortaya çıktı. Ayrıca, internet üzerinden yapılan paylaşımlarda Ç.Ö.’nün Voleybol Federasyonu adını kullanarak dolandırıcılık yaptığı ve bu nedenle dava açıldığı bilgisi paylaşıldı. İşlemleri devam eden Ç.Ö. ve D.A. şüphelileri hakkında emniyette soruşturma sürüyor.

Şüphelilerin İzmir’e kiralık araçla geldikleri ve suç işledikleri sırada güvenlik kameraları tarafından kaydedildikleri belirtildi. Bornova ilçesinde alışveriş merkezinde gerçekleşen hırsızlık olayı, polis ekiplerinin hızlı ve etkili çalışmasıyla çözüme kavuşturuldu. Şüphelilerin daha önce de benzer suçlardan kaydı bulunduğu ve farklı illerde de hırsızlık yaparak suç işledikleri bilgileri polis raporlarına yansıdı. Ç.Ö. ve D.A.’nın emniyet birimlerindeki ifadeleri doğrultusunda, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı ve detaylı incelemeler devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Voleybolcu Ç.Ö. ve Öğretmen D.A.’nın Elektronik Mağaza Soygunu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!