G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.159.574,66

Vicdanları Sızlatan Gebze Belediyesi: Canlı Hayvanlara İğne Yapan Çalışanlar Tepki Topladı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gebze Belediyesi’ne ait bir barınaktan gelen görüntüler, sosyal medyada geniş bir yankı buldu. Bu görüntüler, izleyenlerin yüreklerini burkan bir manzarayı ortaya koydu.

Paylaşılan videolarda, bazı hayvanların hâlâ canlı olduğu, hareket ettiği ve ses çıkardığı görüldü. Ayrıca, sokak hayvanlarının konduğu poşetler içinde bulunan şırıngalar dikkat çekti. Videolarda, çalışanların köpeklere iğne yaptığı anlar kaydedildi.

Belediye tarafından yapılan açıklamada ise, sokak hayvanlarının çoktan yaşamlarını yitirdiği iddia edildi. Bu durum, birçok kişinin tepkisini topladı.

Ünlü oyuncu Emre Kınay, Gebze’de yaşananlara dair sosyal medyadan sert bir eleştiride bulundu. Kınay, belediyenin açıklamasını büyük bir öfkeyle karşıladı.

“SİZ NEREDEN GELDİNİZ BU TOPLUMA?”

Kınay, daha sonra açtığı canlı yayında gözyaşlarını tutmakta zorlandı. “Kelimelerimle Gebze Belediye Başkanı’na sesleniyorum” diyerek hislerini dile getiren Kınay, “Bugün nasıl bir vicdanla camiye gidebiliyorsunuz? Hangi inancın temsilcisisiniz? Sizin inandığınız Tanrı, bizim Tanrımızla aynı olamaz. Nasıl bir vicdan bunu yapar ve ardından dua eder? Siz bu toplumda nereden geldiniz? Ve sonra, kız çocukları hakkında cümleler kuracaksınız…” şeklinde sert ifadeler kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Vicdanları Sızlatan Gebze Belediyesi: Canlı Hayvanlara İğne Yapan Çalışanlar Tepki Topladı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!