G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,88
CNY4,88
GBP45,68
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,73
GR. ALTIN2.923,90
BTC2.093.173,57

Veteriner Kliniğinde Yaşanan Dehşet! Köpek Eğitmeni Acımasızca İşlediği Cinayetten Ceza Aldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Ekim 2023 tarihinde, Mersin’in Yenişehir ilçesinde bulunan bir veteriner kliniğinde yaşanan trajik olay, bölgede büyük bir şok etkisi yarattı. 35 yaşındaki Mehmet Bozdoğan, kliniğe köpek muayenesi için gittiği sırada klinikte çalışan köpek eğitmeni Özdemir ile tartışmaya başladı. Tartışma, alacak-verecek meselesinden kaynaklanmış olabilir. Ancak ne olursa olsun, köpek eğitmeni Özdemir’in öfkesine hakim olamayarak Bozdoğan’ı pompalı tüfekle vurması sonucunda genç adam ağır yaralandı.

Bozdoğan, hastaneye kaldırıldı ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Zanlı Özdemir ise kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı. Daha sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olayın ardından başlayan dava sürecinde, Mersin 8’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ikinci duruşma gerçekleşti. Tutuklu sanık Özdemir’in hazır bulunduğu duruşmada, Bozdoğan’ın yakınları ve avukatları da yer aldı. Bozdoğan’ın yakınları, sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ederken savcı ‘kasten öldürme’ suçundan ceza talep etti. Sanık Özdemir ise yaşananların isteyerek olmadığını belirterek savunma yaptı. Mahkeme heyeti, Özdemir’e ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezası verdi. Ancak ‘iyi hal’ ve ‘haksız tahrik’ indirimi uygulanarak ceza 15 yıla indirildi. Ayrıca ‘ruhsatsız silah taşıma’ suçundan da 1 yıl 8 ay ceza alan Özdemir, toplamda 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bu acı dolu olay, Mersin halkını derinden sarsarken, adaletin tecelli etmesiyle bir nebze olsun huzura kavuşulmuş oldu. Bozdoğan’ın ailesi ve sevdikleri ise adaletin yerini bulmasından memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Öte yandan, köpek eğitmeni Özdemir’in ailesi de yaşanan olay nedeniyle derin üzüntü içinde olduklarını belirttiler. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması adına herkesin daha dikkatli olması ise önem taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Veteriner Kliniğinde Yaşanan Dehşet! Köpek Eğitmeni Acımasızca İşlediği Cinayetten Ceza Aldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!