G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,47
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,61
GR. ALTIN2.872,69
BTC2.148.811,47

Van’da 215 Milyon Liralık Kaçak Altın Operasyonu: 88 Kilogram Altın Ele Geçirildi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Operasyonun detaylarına göre, Van İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen “AYAR-2” operasyonu kapsamında Van’ın Edremit ilçesinde bir araçta arama yapıldı. Aramada, piyasa değeri 215 milyon lira olan ve her biri 1 kilogram ağırlığında olan 88 adet yabancı menşeili 24 ayar kaçak altın ele geçirildi. Operasyon sonucunda ise 1 şüpheli gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada operasyonun detaylarını paylaştı. Yerlikaya, kaçak altınların bulunduğu aracın Edremit ilçesinde tespit edildiğini belirtirken, operasyonun Van Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirildiğini ifade etti. Yerlikaya ayrıca, kaçak altın ticaretine karışanların ve sahtecilere göz açtırmayacaklarını vurgulayarak, operasyonda emeği geçen emniyet güçlerini tebrik etti.

Yapılan operasyonla ilgili detayları aktaran Bakan Yerlikaya, kaçakçılık ve sahtecilikle mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceğinin altını çizdi. Yerlikaya, halkın desteği ve dualarıyla kaçakçılıkla mücadeleye devam edeceklerini belirtirken, kaçak altın ticareti yapanların da cezalandırılacağını dile getirdi.

Son olarak, Bakan Yerlikaya, operasyonda başarılı bir çalışma gerçekleştiren Van Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerini tebrik ederek, halkın huzur ve güvenliği için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.ştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van’da 215 Milyon Liralık Kaçak Altın Operasyonu: 88 Kilogram Altın Ele Geçirildi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!