G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,88
CNY4,88
GBP45,49
EURO/USD1,11
BIST9.202,67
Petrol75,64
GR. ALTIN2.917,75
BTC2.087.943,21

Van Bronckhorst, Joao Mario’yu Terapiye Aldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, takımında beklenen performansı henüz sergileyemeyen Joao Mario’yu terapiye aldı. Hollandalı teknik adam, oyuncusuyla görüşerek ona “Takımın sistemine yakında alışacaksın” dedi. Beşiktaş’a Benfica’dan transfer olan 31 yaşındaki Joao Mario, siyah-beyazlı formayla 3 maçta 1 asist yapabildi.

Van Bronckhorst’un Joao Mario’yu terapiye almasının ardındaki neden, oyuncunun henüz beklenen katkıyı sağlayamaması oldu. Beşiktaş’ın Hollandalı teknik direktörü, Portugal’lu oyuncunun takımın oyun sistemine alışması için terapötik destek sağlıyor. Joao Mario’nun performansının beklentileri karşılamadığı belirtildi.

Transfer sezonunun son gününde Benfica’dan Beşiktaş’a transfer olan Joao Mario’nun hâlâ adaptasyon sürecinde olduğu gözlemleniyor. Hollandalı teknik adam Giovanni van Bronckhorst, Joao Mario’yu takımın sistemine uyum sağlaması için desteklemeye devam ediyor. Hedef, oyuncunun daha fazla katkı sağlamasını sağlamak.

Beşiktaş formasıyla henüz istenilen performansı gösteremeyen Joao Mario, Hollandalı teknik adamın desteği ile sistemdeki yerini bulmaya çalışıyor. 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun terapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, takımın beklentilerini karşılamak için çaba gösterdiği ifade edildi.

Joao Mario’nun Beşiktaş kariyerinde çıktığı 3 maçta 1 asist yapabilmiş olması hücum hattındaki katkısının sınırlı olduğunu gösteriyor. Giovanni van Bronckhorst, oyuncusundan daha fazla verim alabilmek için terapi seanslarına devam ediyor. Beklentilerin altında kalan performansıyla dikkat çeken oyuncunun, takım içindeki yerini sağlama alması bekleniyor.

Joao Mario’nun Beşiktaş’taki adaptasyon sürecinde daha hızlı ilerleme kaydetmesi için terapi desteğine ihtiyaç duyulduğu belirtiliyor. Giovanni van Bronckhorst’un, oyuncusuna destek olmak amacıyla başlattığı terapi seanslarının olumlu sonuçlar vereceği umuluyor. Beşiktaş Teknik Direktörü, Joao Mario’nun takıma daha fazla katkı sağlaması için çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Van Bronckhorst, Joao Mario’yu Terapiye Aldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!