G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,87
CNY4,88
GBP45,29
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,83
GR. ALTIN2.921,44
BTC2.099.367,60

Valilik Açıkladı: Berzeg’e Ait Malzemeler ve Kemik Parçaları Bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kırsal Armutlu Mahallesi’ne yaklaşık 3,5 kilometre uzaklıktaki engebeli ve orman örtüsünün yoğun olduğu dere yatağında, köylü vatandaşlar tarafından Berzeg’e ait olduğu değerlendirilen kıyafet ve muhtelif kemik parçalarının bulunduğu bildirildi. Malzeme ve kemik parçalarının bulunduğu bölge, cumhuriyet savcısı nezaretinde olay yeri inceleme timleri ve jandarma ekipleri tarafından incelenmekte ve araştırma faaliyetlerine devam edilmektedir.

Korhan Berzeg, 17 Haziran 2023’te evinden sabah yürüyüşü yapmak için köpeği Tina ile ayrıldıktan sonra haber alınamamıştı. Bu nedenle, İl AFAD Müdürlüğü koordinasyonunda çalışma başlatılmıştı. Armutlu ve çevresindeki ormanlık bölge ile yakın mahallelerde, su kuyuları, dere yatakları ve mağaralarda günlerce arama yapılmış ancak herhangi bir iz bulunamamıştı. Ancak, 29 Ağustos’ta Geyikli ile Armutlu mahalleleri arasında bir vatandaşın dikkati sayesinde köpeğin Tina olduğu tespit edilmişti. Tina’nın sağlıklı ve bakımlı olduğu belirlenmiş ancak GPS cihazı takılı olan köpeğin arazide bırakılmasından da sonuç alınamamıştı.

Açıklamada belirtilene göre, olay yerindeki araştırma faaliyetleri devam etmekte ve detaylı inceleme yapılması beklenmektedir. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, Berzeg’e ait kıyafet ve kemik parçalarının bulunduğu bölgeye ulaşımın zorlu olduğu ve ormanlık alanın yoğun olduğu vurgulanmıştır. Cumhuriyet savcısının nezaretinde gerçekleştirilen inceleme, olay yerindeki detaylara ışık tutmaya devam etmektedir.

Berzeg’in evinden ayrıldığı tarihten bu yana yapılan arama ve çalışmaların sonucunda bulunan malzeme ve kemik parçaları, olayın aydınlatılması adına önemli bir bulgu olarak değerlendirilmektedir. Detaylı incelemelerin devam etmesi ve savcılık nezaretinde gerçekleştirilen araştırmaların sonuçları merakla beklenmektedir. Balıkesir Valiliği, konuyla ilgili gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğini belirtmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Valilik Açıkladı: Berzeg’e Ait Malzemeler ve Kemik Parçaları Bulundu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!