G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.142.908,76

Usta Oyuncu Rasim Öztekin, Vefatının 3. Yıldönümünde Anılıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Rasim Öztekin, vefatının 3. yıldönümünde özel bir anma etkinliğiyle hatırlanacak. Anma etkinliği, 8 Mart Cuma günü saat 20.30’da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi’nde gerçekleşecek. Etkinliğin sunuculuğunu, Rasim Öztekin’in ‘Seksenler’ dizisindeki rol arkadaşları İlker Ayrık ve Özlem Türkad yapacak.

Tören, Rasim Öztekin’in 41 yıllık sanat kariyerini anlatan belgesel gösterimiyle başlayacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Aydın Sarman’ın piyanosu eşliğinde ‘Seksenler’ dizisindeki diğer oyuncular, Rasim Öztekin’i şarkılarla anacak. Bu müzikli bölümde, Öztekin’in anısını canlı tutmak ve sanatına olan saygılarını göstermek amaçlanmaktadır.

Anma etkinliğinden elde edilecek gelir, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Rasim Öztekin Tiyatro Bursu’na bağışlanacak. Bu şekilde, Rasim Öztekin’in adı sanatsever gençlere destek olmak amacıyla yaşatılacak ve hatırası güzel bir amaç için kullanılacak.

Özetle, Rasim Öztekin’in vefatının 3. yıldönümünde düzenlenecek anma etkinliği, sanatseverlerin ve sevenlerinin bir araya gelmesini sağlayacak. Öztekin’in uzun süreli sanat kariyeri belgesel ile anılacak, ardından da oyuncunun rol arkadaşlarının şarkılarla anlatacağı bir bölüm gerçekleşecek. Etkinlik, bir derneğe yapılacak bağışla da anlam kazanacak ve Rasim Öztekin’in ismi, tiyatro bursları aracılığıyla yaşatılacak. Bu özel etkinlik, sanat dünyasının önemli simalarından biri olan Rasim Öztekin’in anısını canlı tutmayı ve genç sanatçılara destek olmayı amaçlayan anlamlı bir etkinliktir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Usta Oyuncu Rasim Öztekin, Vefatının 3. Yıldönümünde Anılıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!