G-QXXHXL9JW0
USD34,20
EURO38,16
CNY4,88
GBP45,80
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol71,99
GR. ALTIN2.898,69
BTC2.170.641,33

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’dan Sığınmacılara Sert Müdahale!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, seçimlerden sonra yüzde 40,89 oy alarak CHP’nin Uşak’ta 35 yıl aradan sonra belediye başkanlığına gelmesinde önemli rol oynadı. Yalım, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, seçim öncesinde verdikleri sözleri tutarak sığınmacılar tarafından işletilen 5 işletmenin mühürlendiğini duyurdu.

İşletmelerin işyeri açma ve çalıştırma ruhsatlarının olmadığını belirten Başkan Yalım, belediye zabıta ekiplerinin işlemleri titizlikle takip ettiğini ve işletmelerin faaliyetlerine son verildiğini ifade etti.

Yalım, halkın huzurunu koruma sözü vererek, ekiplerin konuyla ilgili çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. Sığınmacılar tarafından işletilen işyerlerinin kapatılmasının, Uşak halkının güvenliğini ve düzenini korumak adına yapılan önemli bir adım olduğunu belirtti.

Özkan Yalım, belediye olarak şehrin çeşitli noktalarında yaşanan sorunlara çözüm bulma sözü vermiş ve bu konuda kararlı adımlar atacaklarını ifade etmişti. Şehirdeki huzur ve güvenliğin sağlanması adına gerekli tedbirlerin alınacağını belirten Yalım, sığınmacıların işlettiği işyerlerinin kapatılmasının bu çerçevede gerçekleştiğini söyledi.

Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, göreve geldiği günden itibaren şehirde yaşanan sorunlara duyarlı bir yaklaşım sergileyerek, halkın beklentilerini karşılamaya çalışıyor. Sığınmacıların işlettiği işyerlerinin kapatılması, Yalım’ın halkın güvenliğine verdiği önemi gösterirken, belediye başkanının kararlılığını da ortaya koydu. Şehirdeki düzenin sağlanması ve vatandaşların huzurlu bir yaşam sürmeleri adına yapılan bu tür adımların devam edeceği belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım’dan Sığınmacılara Sert Müdahale!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!