G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,84
CNY4,79
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,69
GR. ALTIN2.821,35
BTC1.972.399,65

Unutkan Babayla Cinayet Mıknatısı: SÜPER ZEKA dizisi gündemde!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Gökdelende kat görevlisi olarak çalışan ve alzheimer hastası olan Rıza’nın genç bir kızı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanması ile başlayan tanıtım, “Hatırlamak mı zor, unutmak mı?” sorusunu hatırlattı. Süper zeka bir gencin, unutkan bir baba ile birlikte verdikleri hayat mücadelesinin konu edileceği dizinin fragmanında, cinayete dair hiçbir şey hatırlayamayan Bülent Seyran’ın canlandırdığı Rıza’nın “Öldürdüğüm kız daha yirmili yaşların başlarındaymış biliyor musun?” ve “Benim bir oğlum mu var? “ sözleri diziye dair merakı arttırdı. Fragmanda gösterilen duygusal sahneler, karakterlerin derinliklerine vurgu yaparak izleyiciyi etkilemeyi başardı. Umut (Ekin Koç)’un babası için verdiği adalet mücadelesine dair ipuçları da izleyicinin dikkatini çekti. Fecir (Burak Yörük)’in “Kötülük anadan doğar mı hiç, kötülük babadan doğar!” sözleri ise tartışmaların fitilini ateşledi. Sosyal medya platformlarında kötülüğün kaynağının nereden geldiği konusu hakkında çeşitli görüşler belirtildi. İstanbul’da bir gecekondu mahallesi ile gökdelenler arasında yaşanan olayların işlendiği dizi, “sınıf ayrımcılığı” konusunu da gündeme taşıdı. Fecir’in, “Bu hayatta iki şeyi sevmiyorum; fakir ama gururlu gibi bakanları bir de yaşlıları” sözleri ise tepkilere neden oldu.

Sezonun iddialı projelerinden biri olan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinin yeni afişi yayınlandı. Afişte Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi ve Burak Yörük gibi isimler yer alıyor. Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği ve yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın yaptığı dizinin senaryosu Uğraş Güneş’e ait. Usta oyunculardan oluşan kadro, projeye büyük bir değer kattı. Kadroda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi deneyimli isimler bulunuyor. Dizinin ilk bölümü 28 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

Süper zekalı bir gencin unutkan bir babasıyla yaşadıkları zorlu hayat mücadelesi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” dizisinde ele alınıyor. Alzheimer hastası olan ve kat görevlisi olarak çalışan Rıza’nın genç bir kızı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanması olayların fitilini ateşliyor. Cinayetle ilgili hiçbir şey hatırlamayan Rıza’nın dizi boyunca gerçekleri öğrenme süreci ve yaşadığı zorluklar izleyicileri etkilemeye devam edecek. Duygusal sahnelerin yanı sıra adalet mücadelesi ve sosyal sorunları ele alan dizi, seyircilere derin düşünceler uyandıracak. Usta oyuncuların performansı ve çarpıcı senaryoyla dikkat çeken yapım, izleyicilere unutulmaz bir dizi deneyimi vaat ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Unutkan Babayla Cinayet Mıknatısı: SÜPER ZEKA dizisi gündemde!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!