G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,83
GBP45,41
EURO/USD1,12
BIST9.968,21
Petrol74,52
GR. ALTIN2.863,66
BTC2.156.697,53

Ünlü Yıldızların Üniversite Mezuniyetleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sedef Şahin, “Adını Feriha Koydum” dizisindeki rolüyle tanınan bir oyuncu olarak hafızalara kazınmıştır. Üniversitede öğretim üyesi olarak çalışmaya başlayan Sedef Şahin, yeni mesleğini bir sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. Bahçeşehir Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak çalışmaktan mutluluk duyan Şahin, Yıldız Kenter’in vasiyetini yerine getirdiğini belirtti.

Hande Erçel, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde öğrenim gördü ve öğrenci kartı ile poz verdi.

Emre Altuğ, lise eğitimini Şişli Terakki Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Buse Varol, Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Felsefe Bölümü’ne yüzde 50 burslu olarak yerleşti. Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı ve Pamukkale Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümlerini bitirdi.

Burcu Özberk, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuar’ından mezun oldu ve diplomasını alırken duyduğu mutluluğu sosyal medya hesabında paylaştı.

Leyla Tanlar, İtalyan Lisesi’ni bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Medya Planlama ve Görsel Sanatlar Bölümünde eğitim gördü. 2020 yılında mezun olan oyuncu, mezuniyet fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı.

Ece Hakim, 2016 yılında Harvard Üniversitesi’nde tam burslu okumaya hak kazanmasının ardından mezuniyetini sosyal medya hesabından paylaştı.

Serhan Onat, 26 yaşındayken okulunun önünde çektirdiği mezuniyet fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Hamdi Alkan, Instagram hesabından 1985 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nde öğrenci olduğunu gösteren bir fotoğrafı paylaştı.

Armağan Çağlayan, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi yıllığını sosyal medyada paylaşarak nostalji yaptı.

Merve Aydın, Marmara Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra mutluluğunu ve eşinin mezuniyetini sosyal medya hesabında paylaştı.

Harun Tekin, lise yıllarına ait bir fotoğrafını paylaşarak eski günleri yâd etti.

Cıvan Canova, “kolej günleri” notuyla sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı.

Emre Aydın, Isparta’daki okulunu ziyaret edip bu fotoğrafı paylaştı.

Ceyhur Fersoy, 1999 yılına ait bir fotoğrafını “Moda Özel Bem Lisesi”nde çekildiğini söyleyerek paylaştı.

Mert Fırat, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezuniyet fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Özgür Aydın, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Bölümü’nden mezun olduğunu paylaştı.

Jülide Ateş, Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra mezuniyet yıllığını sosyal medyada paylaştı.

Nurseli İdiz, Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü’nü bitirdikten sonra 25 yıl sonra mezun olduğunu duyurdu.

Fahriye Evcen, 2014 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra kepli poz verdiği yıllık fotoğrafını paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü Yıldızların Üniversite Mezuniyetleri!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!