G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,65
CNY4,88
GBP44,90
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol80,79
GR. ALTIN2.913,94
BTC2.185.175,07

Üniversite öğrencisinin motosiklet kazası sonucu trajik ölümü! Son dakika gelişmeleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Isparta’da meydana gelen kaza, 1 Mayıs günü saat 23.30 sıralarında Süleyman Demirel Caddesi’nde gerçekleşti. Uzman çavuş R.K.’nin (29) kullandığı 32 FJ 498 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Elif Metiner’e çarptı. Kazada Elif Metiner metrelerce sürüklendi ve ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Elif Metiner, ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ciddi olan Elif Metiner, beyin ve böbrek kanaması ile kaburgada kırık tespit edilerek yoğun bakıma alındı.

Ancak Elif Metiner, kaza sonrası yaşadığı yaralar nedeniyle 10 gün sonra hayatını kaybetti. Otopsi işlemi sonrasında ailesine teslim edilen Elif Metiner’in cenazesi, Muğla’nın Fethiye ilçesinde defnedilmek üzere gönderildi.

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde Elif Metiner’in refüje atlamaya çalışırken motosikletin çarpması ve ardından sürüklenmesi, motosikletin devrilmesi net bir şekilde görülebiliyor. Motosiklet sürücüsü uzman çavuş R.K., tedavisi tamamlandıktan sonra ifadesi alındı ve serbest bırakıldı. Ancak Elif Metiner’in ölümü üzerine tekrar gözaltına alındı.

Yapılan işlemlerin ardından sürücü uzman çavuş Rıdvan Korkmaz, adliyeye sevk edildi ve tutuklandı. Isparta’da yaşanan bu acı kaza sonucu genç bir üniversite öğrencisi hayatını kaybederken, sürücü adalet karşısında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Üniversite öğrencisinin motosiklet kazası sonucu trajik ölümü! Son dakika gelişmeleri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!