G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,88
GBP44,85
EURO/USD1,10
BIST9.182,54
Petrol79,78
GR. ALTIN2.926,68
BTC2.155.444,79

Ümraniye’de Cinayet mi, İntihar mı: Aile İddiaları Üzerine Şaşırtıcı Gelişmeler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ümraniye’de bulunan Sevgi Eren Koç’un evinde ölü olarak bulunmasıyla ilgili olayın detayları aydınlatılmaya çalışılıyor. 16 Nisan Salı günü gerçekleşen olay, başlangıçta intihar olarak kaydedilse de aile cinayet şüphesi taşıdığını düşünüyor. Sevgi Eren Koç’un eşi R. K. ile aldatma nedeniyle önceden de tartıştığını ve genç kadının ölümünden 2 gün önce dayak yediğini iddia etmiş. Ayrıca komşuların 2 el silah sesi duyduklarını belirtmişler.

Sevgi Eren Koç’un babası Taner Eren, kızının 6 yıllık ilişkiden sonra 2 yıl önce nişanlandığını ve nişan sonrası hemen nikahlarını kıydıklarını açıkladı. Kurban bayramının ardından düğün yapacaklarını belirtti. Eren, kızının eşi tarafından dövüldüğü iddiaları üzerine endişelendiğini, 16 Nisan’da eşinin kendisini arayarak intihar haberi verdiğini anlattı.

Baba Taner Eren, kızının ölümünün intihar değil cinayet olduğunu düşünüyor. Kızının intihar edecek yeteneklerde olmadığını, boş kovanın ve çekirdeğin nerede olduğunu sorguladı. Ayrıca komşuların olay günü sabah 07.00 civarında 2 el silah sesi duyduklarını öne sürdü. Damat R.K.’nin çelişkili ifadeler verdiğini belirtti ve adli tıp raporları çıkmadan serbest bırakıldığını öne sürerek acil bir şekilde olayın aydınlatılmasını talep etti.

Taner Eren, kızının son günlerinde kendisini arayarak eşinin şiddet uyguladığını söylediğini ve kızının öldürüldüğünü savunuyor. Damat R.K.’nin serbest bırakılmasına anlam veremediğini, gereken adımların bir an önce atılmasını istiyor. Aile, Sevgi Eren Koç’un ölümünün netleştirilmesi ve sorumluların cezalandırılması için adaletin sağlanmasını talep ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ümraniye’de Cinayet mi, İntihar mı: Aile İddiaları Üzerine Şaşırtıcı Gelişmeler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!