G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO37,99
CNY4,86
GBP45,70
EURO/USD1,11
BIST9.887,75
Petrol73,94
GR. ALTIN2.895,01
BTC2.157.928,22

Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi Hak Sahiplerini Memnun Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ümraniye Belediyesi’nin destekleriyle başlatılan Hekimbaşı kentsel dönüşüm projesi alanında süren çalışmalar, proje alanını ziyaret eden Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve hak sahipleri tarafından yerinde incelendi. Hak sahipleri, kentsel dönüşüm öncesinde evlerinin kötü durumda olduğunu belirtirken, yeni daireleri beğendiklerini ve projeden memnun olduklarını dile getirdiler.

Hekimbaşı Mahallesi’nde gerçekleştirilen projenin 40 bin 271 metrekarelik alanda yer alacağı ve 2 bin 500 kişinin burada yaşayacağı planlanıyor. Projede 597 konut, 28 dükkân, kapalı otoparklar, parklar, yeşil alanlar, koşu parkurları, spor ve çocuk oyun alanları ile yaklaşık 68 derslik kapasiteli bir lise bulunacak.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, projedeki gelişmeleri hak sahipleriyle birlikte yerinde inceledi. Başkan Yıldırım, kentsel dönüşüm alanı içerisinde olduklarını belirterek, 597 konut ve 28 dükkânın yanı sıra okul alanı, otoparklar, yeşil alanlar gibi donatıların bulunduğunu ifade etti. Yıldırım, binaların depreme dayanıklı ve son teknolojiyle yapıldığını vurgulayarak, hak sahiplerine bir yıl içerisinde teslim edileceğini belirtti.

Hak sahiplerinden biri olan Aysel Toprak da evlerinin kötü durumda olduğu için Belediye Başkanı ve diğer yetkililere güvenerek yerlerini verdiklerini söyledi. Toprak, yeni evlerinin çok güzel olduğunu ve deprem korkusu olmadan rahatlıkla yaşayabileceklerini ifade etti.

Hekimbaşı kentsel dönüşüm projesi, bölgedeki yaşam kalitesini artırmayı ve güvenli konutlarla modern bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bölge sakinlerinin daha sağlam ve konforlu evlerde yaşayabilecekleri ve deprem gibi risklerden endişe etmeden hayatlarını sürdürebilecekleri belirtiliyor. Ümraniye Belediyesi’nin destekleriyle yürütülen proje, hem hak sahiplerine hem de bölge sakinlerine olumlu etkiler sağlayacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Projesi Hak Sahiplerini Memnun Etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!