G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.302,24

Uludağ Üniversitesi Kampüsünde Korkutan Yangın!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uludağ Üniversitesi kampüsündeki ormanlık alanda çıkan yangın, Yolçatı Mahallesi’nde başlayarak hızla büyüdü. Saat 14.30 civarında başlayan anız yangını, yakındaki kampüs içindeki ormanlık alana sıçradı ve geniş bir alana yayıldı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi, AFAD, jandarma ve polis kara aracı sevk edildi.
Havadan görüntülenen yangının boyutları endişe vericiydi. Veterinerlik Fakültesi’nde bulunan hayvanlar da tehlike altında olduğundan tahliye edildi. Ayrıca, Tıp Fakültesi Hastanesi için acil durum planları da devreye sokuldu.
Yangını kontrol altına alabilmek için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiği belirtilirken, rüzgarın da söndürme çalışmalarını zorlaştırdığı ifade edildi. Şu ana kadar kampüs içindeki ormanlık alanın yarısının etkilendiği bilgisi paylaşıldı.
Öğrenci yurtlarının da boşaltıldığı yangınla ilgili olarak, Uludağ Üniversitesi yetkilileri süreci yakından takip etmeyi sürdürüyor. Yangının çıkış sebebiyle ilgili ise henüz net bir bilgi verilmedi. Güvenlik güçleri ve itfaiye ekipleri, yangını tamamen kontrol altına almak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hayvanların tahliyesi ve öğrenci yurtlarının boşaltılması da dikkat çekerken, şimdilik herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadığı belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Uludağ Üniversitesi Kampüsünde Korkutan Yangın!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!