G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.248.339,59

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı’nın eşi olayı anlattı: “Eşimin katilleri kimdi?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da silahlı saldırı sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, SZC TV’de canlı yayın konuğu olarak katıldı. Ateş, eşinin katillerini bildiğini ancak somut delil olmadığını belirtti. “Her şey açıkça ortada. Ben kim olduklarını biliyorum ama nasıl söyleyeyim. Somut delilim yok. Çünkü olayı görmedim. Bunu hakimler ve savcılar söyleyecek.” dedi.

Sinan Ateş’in öldürüldüğü gün yaşadıklarını anlatan Ayşe Ateş, o günün detaylarına değindi. Büyük kızlarının erken çıktığını belirten Ateş, Sinan’la birlikte kahvaltı yaptıklarını ve ardından evden ayrıldıklarını dile getirdi. Ateş, o sabah Sinan’ın Zeynep’le saklambaç oynadığını ve keşke ona son bir kez sarılsaydım dedi. Telefonlar gelmeye başladığında tedirginlik yaşadığını belirten Ateş, hastaneye gittiklerinde kötü haberle karşılaştıklarını ifade etti.

Ayşe Ateş, “Ülkü Ocakları yöneticileri tarafından tehdit edildiklerini” belirtti. Sinan’ın görevi bıraktıktan sonra itibarsızlaştırma politikasıyla karşı karşıya kaldığını söyleyen Ateş, Ülkü Ocakları mensupları tarafından tehdit edildiklerini iddia etti. Devletin yanlarında olması gerektiğini vurgulayan Ateş, Cumhurbaşkanı’na seslendiğini ve yanıt beklediğini dile getirdi. MHP’den beklentisinin olmadığını söyleyen Ateş, devletin kendilerine destek olmasını istedi.

Ayşe Ateş’in canlı yayındaki açıklamaları büyük yankı uyandırdı. Eşinin öldürülmesine dair yaşadığı acıyı ve şüphelerini dile getiren Ateş, hala net bir kanıt olmamasına rağmen katilleri bildiğini ifade etti. Olayın detaylarının aydınlatılması ve sorumluların adalet önünde hesap vermesi için bekleyiş sürüyor. Ateş’in açıklamalarının ardından gelen tepkiler ve destekler, cinayetin aydınlatılması için kamuoyunda farkındalık oluşturmayı hedefliyor. Ateş, eşinin ölümüyle yıkılan hayatlarına dair yaşadığı duyguları paylaşmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı’nın eşi olayı anlattı: “Eşimin katilleri kimdi?”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!