G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,83
GBP45,41
EURO/USD1,12
BIST9.968,21
Petrol74,52
GR. ALTIN2.863,66
BTC2.156.697,53

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu İlk Ayağı: Günün Öne Çıkan Maçları ve Sonuçlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı organizasyonu olan UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk ayağı, 21 ve 22 Şubat tarihlerinde oynanacak rövanş karşılaşmaları ile tamamlanacak. Bu tura dair dört maç gerçekleşti ve yayıncı kuruluşun saat dilimi ile TSİ 23.00’te başlayan karşılaşmalar sonuçlandı.

Hollanda temsilcisi Ajax, günün en dikkat çeken maçlarında Norveç ekibi Bodo/Glimt ile evinde karşılaştı. Maçın ilk yarısında 2-0 geriye düşen Ajax, ikinci yarıda attığı gollerle skoru 2-2’ye getirerek maçı berabere tamamladı. Diğer maçlarda ise Ludogorets (Bulgaristan) ile Servette (İsviçre) 0-0, Dinamo Zagreb (Hırvatistan) Real Betis (İspanya) 0-1 ve Maccabi Haifa (İsrail) Gent (Belçika) takımlarıyla 1-0’lık skorlarla sahadan ayrıldı.

Play-off turunun ikinci ayağı 21 ve 22 Şubat tarihlerinde oynanacak ve bu maçların ardından son 16 turuna yükselecek takımlar belli olacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi, kulüp takımlarının mücadele ettiği üçüncü önemli organizasyon olmasıyla birlikte, Avrupa futbolu için de özel bir yere sahip. Bu turnuva sayesinde birbirinden iddialı takımların yer aldığı zorlu mücadelelerle futbolseverlere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin play-off turu heyecanı, rövanş karşılaşmaları ile devam edecek ve son 16 turuna yükselecek takımların belirleneceği bu aşamada futbol severlerin büyük bir ilgiyle takip edeceği maçlar oynanacak. Bu türün Avrupa’daki liglerdeki sıkıcı ve benzer türdeki maçların aksine farklı atmosferiyle dikkat çekmesi ve takımların uluslararası arenada mücadele etme fırsatı yakalamasıyla büyük önem taşıyan bir organizasyon olma özelliği taşıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu İlk Ayağı: Günün Öne Çıkan Maçları ve Sonuçlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!