G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO37,88
CNY4,88
GBP45,52
EURO/USD1,11
BIST9.351,22
Petrol74,46
GR. ALTIN2.927,52
BTC2.084.401,07

Tutuklu Sanık: ‘Kız arkadaşıma mı bakıyordun dedi ve saldırmaya başladı’

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adliye Sarayı’nda görülen davada tutuklu sanık Ali Kumsal Şallı, olayın kaza olduğunu iddia etti. Şallı, mahkemede yaptığı savunmada, “Olay anında bana bakıyordu ve bu durum beni şüpheye düşürdü. Gözlerim bozuk olduğu için net bir şekilde anlayamadım. 20 dakika sonra bana doğru geri döndü ve kız arkadaşıma bakıyordun şeklinde beni suçladı. Bu tartışma sonucunda saldırmaya başladı.” şeklinde ifadeler kullandı.

Şallı, yanında bulunan çakıyı sadece korkutmak amacıyla boşa salladığını belirtirken, kız arkadaşının “Aşkım yeter bırak adamı” dediğini aktardı. “Keşke onu dinleseydi ve böyle bir olay yaşanmasaydı. Kan ya da yaralanma görmedim. Öldüğünü ertesi gün öğrendim ve çok şaşırdım. Beraatimi talep ediyorum.” diyerek savunmasını sürdürdü.

Mahkeme heyeti, sanığın savunmalarını dinledikten sonra duruşmayı ileri bir tarihe erteledi. Davanın bir sonraki duruşması, 15 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak. Bu arada, olayın meydana geldiği tarih olan 10 Mart 2021’de yaşanan olayda hayatını kaybeden kişinin ailesi de duruşmaya katılarak, adaletin sağlanmasını beklediklerini belirttiler.

Duruşma sonrasında avukatıyla birlikte adliye binasından ayrılan Ali Kumsal Şallı, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Şallı’nın avukatı ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, müvekkilinin olayın kaza olduğunu defalarca dile getirdiğini ve adil bir yargılama süreci beklediklerini belirtti.

Yaşanan olay nedeniyle Şallı’nın tutuklu olarak yargılandığı dava, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Olayın detaylarına ilişkin yapılan soruşturma devam ederken, adli makamların delil ve tanıkları değerlendirerek adil bir karar vermesi bekleniyor. Davanın ilerleyen süreçte nasıl bir sonuca varacağı ise merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tutuklu Sanık: ‘Kız arkadaşıma mı bakıyordun dedi ve saldırmaya başladı’

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!