G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO36,94
CNY4,81
GBP44,48
EURO/USD1,08
BIST8.749,93
Petrol74,55
GR. ALTIN3.030,48
BTC2.278.998,74

Türkan Şoray’ın Kızı Yağmur’a Duygusal Doğum Günü Mesajı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yağmur Ünal’ın Doğum Günü Kutlaması

Türkan Şoray, 40 yaşına basan kızı Yağmur Ünal’ın doğum gününü Instagram hesabı üzerinden kutladı. Şoray, özel günü anmak için kızının fotoğrafını paylaşırken, altına da duygusal bir mesaj ekledi.

"Yağmur’umun yeni yaşında yeni bir resim. Hayatımın en değerli varlığı kızım, yeni yaşın mutluluk ve başarıyla geçsin. Seni seviyorum…" şeklindeki mesajıyla, kızı için duyduğu sevgiyi bir kez daha vurguladı.

Yağmur’un Doğumu ve Hayatındaki Dönüm Noktaları

Türkan Şoray, daha önce katıldığı bir röportajda yaşamındaki önemli dönüm noktalarını paylaşmıştı. "Okulumu çok seven bir öğrenciydim, beni sinemaya uygun görüp anneme teklif ediyorlar ve sinemaya başlıyorum; bu bir dönüm noktası. Evlenmem de hayatımın bir dönüm noktası. Ancak hayatımın en büyük dönüm noktası, Yağmur’un doğumu. Anne olmak, o kadar güzel bir şey ki. Yağmur’dan önce yalnızca film çevirmek ve seyircilerimin o filmleri sevmesini isterdim." ifadeleriyle bu özel anın kendisi için ne kadar değerli olduğunu dile getirdi.

Etkileyici bir kariyere sahip olan Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızı Yağmur Ünal, şu anda yapımcılık yapıyor. İkili 1983 yılında evlenmiş, 1987 yılında ise boşanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Türkan Şoray’ın Kızı Yağmur’a Duygusal Doğum Günü Mesajı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!