G-QXXHXL9JW0
USD34,06
EURO38,07
CNY4,84
GBP45,45
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,45
BTC2.161.257,70

Trump’ın Kamala Harris’e Yaptığı Bağışlar Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD eski Başkanı Donald Trump’ın, Kamala Harris ve Demokrat Parti’ye yaptığı bağışlar, basında geniş yankı uyandırdı. Geçmiş yıllarda Kaliforniya başsavcılığına aday olan Harris, Trump tarafından desteklendi. 2011 ve 2013 yıllarında yapılan bağışlar, finansal kayıtlarla ortaya çıktı. Trump, Harris’e 2011’de 5 bin dolar, 2013’te ise 1000 dolar bağış yapmıştı. Bunun yanı sıra Ivanka Trump’ın da 2014 yılında Harris’ın kampanyasına 2 bin dolar bağış yaptığı belirlendi.

ABD Başkanı Joe Biden’ın başkanlık seçimlerinden çekilmesi sonrasında Demokrat Parti destekçileri arasında en güçlü aday olarak Kamala Harris öne çıktı. Donald Trump ise Harris’i küçümseyici açıklamalarda bulundu. Trump, eğer rakibi Harris olursa onu yenmenin kolay olacağını söyledi. Ancak, bu açıklamaların ardından yapılan araştırmalarda Trump’un daha önce Harris’e finansal destek verdiği ortaya çıktı.

Finansal kayıtlarda yer alan bu bağışların olağan bir durum olduğu belirtilirken, Trump’ın Demokrat Parti’ye yaptığı bağışların bir iş adamı olarak normal karşılandığı ifade edildi. Harris’in ise bu bağışları aldıktan sonra bir insan hakları savunucusu vakfa bağışladığı bildirildi. Trump’ın kampanya dönemlerinde Harris’a verdiği destekler, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Trump ve Harris arasındaki bu bağış ilişkisi, 2011 ve 2013 yıllarına dayanmaktadır. Bu dönemlerde Harris’in Kaliforniya başsavcılığı için kampanya yürüttüğü ve Trump’ın bu kampanyalara finansal destek sağladığı belirtilmiştir. İvanka Trump’ın da 2014 yılında Harris’ın kampanyasına maddi katkıda bulunduğu biliniyor. Bu gelişmeler, ABD siyasetinde farklı spekülasyonlara neden olmuş ve gündemde geniş yer bulmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trump’ın Kamala Harris’e Yaptığı Bağışlar Ortaya Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!