G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,11
CNY4,84
GBP45,39
EURO/USD1,12
BIST9.960,68
Petrol74,73
GR. ALTIN2.859,16
BTC2.163.139,50

Trump ve Harris Tartışma için Hangi Televizyon Kanalını Seçecekler?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD’de 5 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan Başkanlık Seçimi için adaylar arasındaki rekabet giderek artıyor. Bu seçimde en güçlü adaylar arasında eski ABD Başkanı Donald Trump ile ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris öne çıkıyor. Ancak her iki aday arasında tartışma için hangi televizyon kanalının seçilmesi konusunda anlaşmazlık yaşandı.

Trump, FoxNews’ta tartışmanın yapılmasını isterken, Harris ise ABC kanalının tercih edilmesini savundu. Trump, yapmış olduğu açıklamada 4 Eylül Çarşamba günü Kamala Harris ile FoxNews’ta bir münazara yapacaklarını duyurdu. Ancak daha önce planlanan münazara ABC kanalında Uykucu Joe Biden’a karşı yapılacaktı. Ancak Biden’ın katılmayacağını ve Trump’ın ABC Network ve moderatör George Slopadopoulos’a karşı dava açtığını belirtmesi nedeniyle bu plan iptal edildi.

Trump, tartışmanın büyük Pensilvanya eyaletinde belirlenecek bir bölgede gerçekleşeceğini ve moderatörlerinin Bret Baier ve Martha MacCallum olacağını açıkladı. Harris ise Trump’ın paylaşımını etiketleyerek 10 Eylül’deki tartışmaya katılacağını belirtti. Sosyal medya kullanıcıları genellikle Trump’ı savunarak, 10 Eylül’deki tartışmanın Biden ile yapılan bir anlaşma olduğunu ve Trump’ın Kamala ile değil Biden ile tartışmayı kabul ettiğini ifade ettiler.

Bu gelişmelerin yaşandığı sırada, ABD’de seçim rüzgarları hızla esmeye devam ediyor. 5 Kasım tarihinde gerçekleşecek seçim öncesi adaylar arasındaki rekabetin giderek artması, seçim heyecanını tırmandırıyor. Eski Başkan Trump ve Başkan Yardımcısı Harris arasındaki tansiyonun yükselmesi, seçim atmosferini daha da geriyor.

Sonuç olarak, ABD’de gerçekleşecek olan Başkanlık Seçimi öncesi Trump ve Harris arasındaki tartışma konusundaki anlaşmazlık, seçim öncesi heyecanı artırırken, her iki adayın da seçim kampanyalarına hız kesmeden devam ettikleri gözlemleniyor. Bu tartışmanın sonucu ve etkileri, seçim sonucunu etkileme potansiyeline sahip olabilir. Son kararı ise seçmenler verecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trump ve Harris Tartışma için Hangi Televizyon Kanalını Seçecekler?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!