G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO37,05
CNY4,80
GBP44,71
EURO/USD1,08
BIST9.002,34
Petrol74,58
GR. ALTIN2.977,69
BTC2.311.448,78

Trafik Kazasında Bir Uzman Çavuş Şehit Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Ali Rıza Kamalak yönetimindeki 10 FC 597 plakalı otomobil ile M.A. tarafından kullanılan 63 AFA 466 plakalı tır çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan ve kullanılamaz hale gelen araçta bulunan Kevser Kamalak ve oğlu Yiğit Asaf Kamalak hayatını kaybetti. Yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Ali Rıza Kamalak ise hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Olay sonrasında anne ve oğlunun cenazesi, incelemelerin ardından aynı hastanenin morguna gönderildi. Tır sürücüsü olan M.A. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Jandarma Uzman Çavuş Ali Rıza Kamalak’ın Balıkesir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda görev yaptığı ve cenazelerin Kahramanmaraş’ta defnedileceği öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden anne, baba ve oğul için büyük bir üzüntü yaşanırken, trafik kurallarına uymamanın sonuçlarını bir kez daha acı bir şekilde gözler önüne serdi. Kaza sonrasında yapılan incelemelerde, tır sürücüsünün sorumluluğu ve dikkatsizliği net bir şekilde ortaya çıktı.

Trafik kazaları her yıl binlerce can kaybına neden olurken, sürücülerin dikkatli olması ve kurallara uyması hayati önem taşımaktadır. Bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması için herkesin sorumluluk alması gerekmektedir. Kazada hayatını kaybeden anne, baba ve oğlu için dualar edilirken, geride kalan yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz. Umarız bu tür acı haberler bir daha yaşanmaz ve trafikte daha dikkatli ve saygılı olmayı öğreniriz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trafik Kazasında Bir Uzman Çavuş Şehit Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!