USD32,94
EURO35,76
CNY0,000000
GBP42,55
EURO/USD1,09
BIST10.891,42
Petrol80,58
GR. ALTIN2.528,50
BTC2.245.066,29

Trafik Faciası! Motosiklet Kazası Sonucu Yaralanan Sürücülerin Durumu Kritik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, 14 Temmuz günü saat 14.30 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Cihanköy mevkisinde meydana geldi. Şükrü Mert Sarıgöz (34) adlı sürücünün kullandığı 41 AEH 490 plakalı motosiklet ile aynı yönde seyreden Serkan Çimen’in (34) yönetimindeki 34 DOR 044 plakalı motosiklet, henüz belirlenemeyen bir sebeple çarpıştı. Kazanın ardından motosiklet sürücüleri yaralandı ve çevredeki diğer sürücülerin ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan sürücülerde çeşitli yerlerde kırıklar olduğu ve hayati tehlikeleri bulunduğu belirtildi. Serkan Çimen’in durumu daha ciddi olduğundan Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Jandarma ekipleri de kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı.

Kazanın neden meydana geldiği henüz tam olarak belirlenememiş olsa da, motosiklet sürücülerinin çarpışması sonucunda yaşandığı belirtiliyor. Henüz net bir bilgi olmasa da, kazanın trafikte dikkatsizlik ya da hız, yol yapısı gibi etmenlerden kaynaklanmış olabileceği üzerinde duruluyor. Kaza anında yol üzerinde başka araçların da bulunması, durumu haber veren diğer sürücülerin olması ise olaya hızlı bir müdahale sağlandığını gösteriyor.

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri yaralılara hızlı bir şekilde müdahale etti ve gerekli tedbirleri aldı. Orhangazi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan sürücüler, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk değerlendirmeler sonucu ciddi yaralanmalar yaşadıkları tespit edildi. Uzmanların verdiği bilgiye göre, kırıkların yanı sıra iç kanamalar da yaşayan sürücülerin tedavileri yoğun bakım ünitesinde devam ediyor. Sürücülerin sağlık durumlarının stabil olması için tüm önlemlerin alındığı belirtildi.

Kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri detaylı bir inceleme başlattı. Olay yerindeki bulgular incelenerek, motosiklet sürücülerinin kazaya neden olan unsurlar üzerinde detaylı bir araştırma yapılıyor. Trafiği etkileyen kazanın ardından yolun bir süre trafiğe kapanmasıyla oluşan trafik yoğunluğu da jandarma ekipleri tarafından yönlendirildi. Güvenlik önlemleri titizlikle alınırken, kazanın detayları daha fazla araştırılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trafik Faciası! Motosiklet Kazası Sonucu Yaralanan Sürücülerin Durumu Kritik

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!