G-QXXHXL9JW0
USD34,02
EURO38,01
CNY4,82
GBP45,29
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol75,12
GR. ALTIN2.831,69
BTC2.158.217,33

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “Paul Onuachu, Fenerbahçe Maçında Yok!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig’in 29. haftasında Akyazı Stadı’nda oynanan Fatih Karagümrük maçının ardından 5-1’lik galibiyetlerinin ardından konuştu. Maçta ev sahibi ekibin golleri 32. dakikada Enis Bardhi, 64. dakikada Davide Biraschi’nin kendi kalesine attığı gol, 70. dakikada Trezeguet, 76. dakikada Nicolas Pepe ve 90+4’te de Umut Bozok tarafından atıldı. Karagümrük’ün tek golü ise 14. dakikada Markao’dan geldi. Abdullah Avcı, maç sonrası yaptığı açıklamalarda takımın performansından memnun olduğunu belirtirken, Paul Onuachu’nun Fenerbahçe maçında forma giyemeyeceğini duyurdu. Onuachu’nun Nisan’ın 3 veya 4’ünde dönmesi bekleniyor.

Abdullah Avcı, Karagümrük maçında takımın performansından ve galibiyetten memnun olduğunu ifade ederken, oyuncuları tebrik etti. Avcı, organizasyon oyununun önemine vurgu yaparken, oyuncuların birbirlerine olan güveninin artması gerektiğini belirtti. Avcı ayrıca, sakat oyuncuların durumları hakkında da bilgi vererek, Uğurcan Çakır ile ilgili açıklamanın yakında yapılacağını söyledi. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Avcı, sabırlı bir oyun sergilediklerini ve güzel bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Geçen haçta Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup ettikleri maçta Paul Onuachu’nun büyük rol oynadığını hatırlatan Avcı, Onuachu’nun forma giyemeyeceği için bir eksiklik yaşayacaklarını belirtti. Onuachu’nun sezon başından bu yana gösterdiği performansı vurgulayan Avcı, özellikle golcü oyuncunun takıma kattığı değeri önemsediğini ifade etti. Sonuç olarak, Trabzonspor’un Fatih Karagümrük maçındaki galibiyeti ve Abdullah Avcı’nın açıklamaları takımın geleceği hakkında umut verici bir tablo çizdi. Taraftarlar, Paul Onuachu’nun yokluğunda da takımın başarılı bir performans sergileyeceğine inanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: “Paul Onuachu, Fenerbahçe Maçında Yok!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!