G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,13
CNY4,84
GBP45,50
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,77
GR. ALTIN2.847,36
BTC2.169.630,32

Trabzonspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor, Süper Lig’in 31. haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Takım, müsabakanın hazırlıklarını yapıyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetimindeki antrenmanlarda pas çalışması ve 5’e 2 oyunlar yapıldı. Antrenman geniş alanda devam etti ve sonuçlandırma çalışmalarıyla tamamlandı.

Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarına bir günlük izin sonrasında devam etti. Takım, yarın yapacakları antrenman ile hazırlıkları tamamlayacak ve aynı gün Konya’ya hareket edecek.

Süper Lig’in 31. haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, müsabakanın hazırlıklarını antrenmanlarla sürdürüyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetimindeki ekipte pas çalışmaları ve 5’e 2 oyunlar yapıldı. Antrenman geniş alanda oyunla devam etti ve sonuçlandırma çalışmalarıyla tamamlandı.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve aynı gün Konya’ya hareket edecek. Süper Lig’in 31. haftasındaki maç için takımın hazırlık süreci devam ediyor.

İHA Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre, Trabzonspor, Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını antrenmanlarla sürdürüyor. Abdullah Avcı’nın yönetiminde gerçekleşen antrenmanlarda pas ve oyun çalışmaları yapıldı. Takım, yarın yapacakları antrenmanla hazırlıkları tamamlayacak ve maç için son hazırlıklarını yapacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!