G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.151.904,54

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören Göreve Başladı: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor’un divan kurulu başkanı olarak seçilen Mahmut Ören, Ziya Bey Tesisleri’nde düzenlenen mazbata töreninde konuşma yaptı. Ören, Trabzonspor camiasına yakışır şekilde gerçekleşen Divan Genel Kurulu’nda kendisinin ve yönetiminin göreve seçilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kendisini tercih eden Divan Kurulu üyelerine teşekkür eden Ören, “Biz” ruhuyla hareket edeceklerini vurguladı. Önceki dönemi başarılı bir şekilde tamamlayan Ali Sürmen’e teşekkürlerini ileten Ören, Trabzonspor’u en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Eski başkan Ali Sürmen, seçim sürecinin camiaya yakışır bir şekilde ilerlediğini belirterek 2015’te başladığı görev sürecinin genel kurulla sona erdiğini aktardı. Sürmen, başka bir Divan Başkanı seçilmesinden dolayı oldukça mutlu olduğunu ve bu seçimin Trabzonspor ve camia için faydalı sonuçlar doğuracağını düşündüğünü ifade etti. Mazbata töreninde avukat Hakan Orhan tarafından mazbatası verilen Ören’e, Ali Sürmen de çiçek hediye etti. Divan Başkanlık Kurulu üyelerine de mazbataları törenle takdim edildi.

Elde ettikleri sonuçla memnuniyetini dile getiren Mahmut Ören, göreve layık görülmelerinin kendileri için büyük bir onur olduğunu belirtti. Ören ve yönetim ekibi, Trabzonspor camiasına verilen desteğin birlik ve beraberlik ruhuyla devam edeceğini vurguladı. Ören, kulübü en iyi şekilde temsil etmek ve hizmet etmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını sözlerine ekledi.

Trabzonspor Divan Başkanlığı’na seçilen Mahmut Ören ve ekibi, camianın desteğiyle var güçleriyle çalışacaklarını, birlik ve beraberlik içinde Trabzonspor’u daha iyi noktalara taşıyacaklarını söyledi. Bu birliktelik ve dayanışma ruhuyla, Trabzonspor’un daha da büyüyeceğine inandıklarını belirten Ören, camiaya ve taraftarlara teşekkürlerini iletti. Artık gözler, yeni yönetimin atacağı adımlara ve Trabzonspor’un gelecekteki başarılarına çevrildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören Göreve Başladı: İşte Detaylar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!