G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,87
CNY4,79
GBP44,95
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,97
GR. ALTIN2.821,78
BTC1.974.608,67

Trabzonlu Esnafın İlginç Kampanya Afişi! Müşterileri Şaşırttı mı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonlu esnaf Elyesa Kaya, Çarşıbaşı ilçesindeki dükkânında müşteri potansiyelini arttırmak için ilginç bir kampanya başlattı. Dükkanının camına astığı kampanya afişi, 1 çift eldivenin 15 TL olduğunu ancak 6 çift eldivenin sadece 100 TL’ye satıldığını duyuruyordu. Bu kampanya afişi sosyal medyada viral hale gelerek milyonlarca kez izlendi. Ancak, vatandaşlar hesaplama yaparken yanlışlık olduğunu fark ederek durumu dükkan sahibine iletmeye çalıştılar.

Elyesa Kaya, kampanyasının ilgi çekici olması için farklı bir yöntem denemek istediklerini belirtti. Normalde 3 çift eldivenin 100 TL olduğu bir dükkanın 6 çift eldiveni aynı fiyata sattığını duyuran Kaya, müşterileriniz ilgisini çekmeye çalıştı. Kampanya afişi sayesinde dükkanına ilgi arttı ve müşteri potansiyeli yükseldi.

Sosyal medyada yayılan kampanya afişi, dükkan sahibi Kaya’nın beklemediği bir şekilde ilgi gördü. Videoyu izleyenler arasında yurtdışından bile arayanlar olduğunu belirten Kaya, aslında amacının konuşturulmak ve dikkat çekmek olduğunu söyledi. Kampanya sayesinde satışlarının arttığını ve müşterilerin dükkanına güler yüzle gelip 6 çift eldiveni 100 TL’ye almak istediklerini ifade etti.

Ancak, videonun paylaşılmasından sonra bir vatandaş, dükkan camına asılan kampanya yazısında bir hata olduğunu fark etti. Videoya yansıyan Neşat Koç, 6 çift eldivenin fiyatının aslında 90 TL olması gerektiğini, ancak dükkanın 100 TL olarak belirlediğini belirtti. Kaya ise bu durumu espri amaçlı ve kampanyanın fark edilmesini sağlamak için böyle hazırladıklarını ifade etti.

Sonuç olarak, Elyesa Kaya’nın ilginç kampanyası büyük ilgi gördü ve dükkanına müşteri akını yaşanmasını sağladı. Fiyat hakkında yapılan hata da dikkat çekici bir detay olarak ortaya çıktı, ancak Kaya’nın amacına ulaşarak dükkanının tanıtımını başarıyla gerçekleştirdiği söylenebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Trabzonlu Esnafın İlginç Kampanya Afişi! Müşterileri Şaşırttı mı?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!