G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO38,21
CNY4,88
GBP45,82
EURO/USD1,12
BIST9.747,67
Petrol72,62
GR. ALTIN2.921,76
BTC2.210.377,11

TOKİ Evlerinden Kaybolan Çocuklar İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkez Akdeniz ilçesine bağlı Çay Mahallesi’nde yaşayan 13 yaşındaki İ.E.K. ve ablası 16 yaşındaki N.K. ile Nusratiye Mahallesi’nde oturan kuzenleri olan 13 yaşındaki kız çocuğu M.P., Ramazan Bayramı’nın 1. günü evlerinden ayrıldılar. Aileleri dedelerinin vefatı nedeniyle taziye ziyaretlerine gittiği sırada çocukların kaybolduğunu fark etti. Çevrede yaptıkları arama çalışmaları sonuç vermediğinden dolayı aileler, güvenlik güçlerine başvurdu. Aldıkları ihbarları değerlendiren aileler, çocuklarını kent merkezinin yanı sıra farklı şehirlerde de aramaya devam ediyor. Acılı aileler, çocukları görenlerin en yakın güvenlik güçlerine haber vermesini istiyor.

Konuyla ilgili bilgileri paylaşan kaynağa göre, 13 yaşındaki İ.E.K., ablası 16 yaşındaki N.K. ve Nusratiye Mahallesi’nde yaşayan 13 yaşındaki M.P.’nin kaybolması üzerine endişeli aileler, çocuklarını bulabilmek için başta Merkez Akdeniz ilçesi olmak üzere çeşitli şehirlerde arama çalışmaları yürütüyor. Güvenlik güçlerine başvuran aileler, çevrede yapılan aramalardan sonuç alamayınca çaresizlik içinde kaldı.

Aileler, kaybolan çocuklarının bulunması için ellerinden geleni yaparken, vatandaşlardan da yardım istiyorlar. Özellikle çocukları görenlerin hiç vakit kaybetmeden en yakın güvenlik güçlerine başvurmalarını isteyen aileler, kayıp çocuklarının sağ salim bir şekilde bulunması için dua ediyorlar. Bu acı olay, hem ailelerin hem de çevredeki insanların büyük endişe ve üzüntü içinde olduklarını gösteriyor.

Durumun ciddiyeti göz önünde bulundurulduğunda, toplumun duyarlılığı ve işbirliği bu tür acil durumlarda çok önemlidir. Kaybolan çocukların bir an önce bulunması ve ailelerin bu endişe dolu süreçten kurtulabilmesi için herkesin yardıma ihtiyacı vardır. Bu tür acı ve üzücü durumlarla karşılaşıldığında, toplumun birlik ve dayanışma içinde hareket etmesi, kayıp kişilerin en kısa sürede bulunmasına yardımcı olabilir. Umuyoruz ki kaybolan çocuklar en kısa sürede sağ salim bir şekilde bulunur ve ailelerin acıları sona erer.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TOKİ Evlerinden Kaybolan Çocuklar İçin Arama Çalışmaları Sürüyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!