G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.989,05

Titanik ve Yüzüklerin Efendisi’nde Rol Alan İngiliz Aktör Bernard Hill Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinema dünyasının duayen oyuncusu İngiliz aktör Bernard Hill, hayatını kaybetti. Hill, Kaptan Edward Smith karakteriyle “Titanik” ve Kral Theoden rolüyle “Yüzüklerin Efendisi” filmlerinde unutulmaz performanslar sergilemişti.

İngiltere’nin Manchester şehrinde 1944 yılında doğan Hill, oyunculuk kariyerine başladığı günden itibaren birçok önemli yapımda yer almıştı. En çok tanındığı iki karakter olan Kaptan Edward ve Kral Theoden ile sinema dünyasında iz bırakmıştı.

Hill’in menajeri Lou Coulson, ünlü oyuncunun vefat haberini sabah saatlerinde duyurdu. Sinema dünyasının ve Hill’in sevenleri, bu üzücü habere sosyal medya platformlarında yoğun bir şekilde tepki gösterdiler. Özellikle Yüzüklerin Efendisi hayranları, filmdeki unutulmaz karakterlerin ardından paylaştıkları duygusal mesajlarla Hill’e veda ettiler.

Titanik ve Yüzüklerin Efendisi gibi önemli yapım ve karakterlerle sinema severlerin kalbinde taht kuran Hill, yetenekleri ve oyunculuk becerisiyle de her zaman takdir toplamıştı. Onun bu ölüm haberi, sinema dünyasında derin bir üzüntü yaratırken, oyunculuğu ve karakterleri sayesinde her zaman hatırlanacak bir sanatçı olarak anılacak.

Anadolu Ajansı (AA) tarafından duyurulan İngiliz aktör Bernard Hill’in ölümü, sinema dünyasında büyük bir boşluğa neden oldu. Kendi alanındaki benzersiz yetenekleri ve unutulmaz karakterleriyle Hill, izleyicilerin gönlünde her zaman özel bir yere sahip olacak. Oyunculuğu ve kişiliği ile her zaman hatırlanacak olan Hill, sinema dünyasının kaybı olarak anılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Titanik ve Yüzüklerin Efendisi’nde Rol Alan İngiliz Aktör Bernard Hill Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!