G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,57
CNY4,84
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST9.106,96
Petrol77,09
GR. ALTIN2.875,67
BTC2.086.567,94

TFF, Avrupa Şampiyonası’nda 613 Kişinin Masraflarını Karşıladı! Skandal İddia Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Almanya’da gerçekleştirilen 2024 Avrupa Şampiyonası’nda Milli Takım kafilesi dışında 613 misafirin masraflarını karşıladığı iddiaları ortaya atıldı. Gazeteci Tahir Kum’un haberine göre, İngiltere, Fransa, İsviçre, İspanya ve Portekiz gibi ülkeler sadece kendi Milli Takım kafilelerinin masraflarını üstlenirken, Türkiye’nin kafile dışında davet ettiği 613 kişinin giderlerini karşıladığı belirtiliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun hazırladığı davetli listesindeki 613 kişiden sadece 36’sının gazeteci olduğu bilgisi verilirken, bu davetliler arasında seçtikleri bir maç ile konaklama ve seyahat masrafları TFF tarafından karşılanacak. Konukların bir kısmı 19 Haziran’da İstanbul’a dönecekken, diğer konuklar ve gazeteciler üç maç ve 10 gün boyunca tüm ulaşım ve konaklama giderlerinin TFF tarafından karşılanacağı ifade ediliyor.

Masrafları karşılanacak davetliler arasında alt yaş milli takım teknik direktörleri bulunmazken, tüm yönetim kurulu üyelerinin aileleri ve asistanlarının da Almanya’ya götürüleceği belirtiliyor. Davetlilerin çoğunun ise TFF seçimlerinde oy kullanacak delegeler olduğu iddialar arasında yer alıyor.

Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu iddialara henüz Türkiye Futbol Federasyonu veya Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Ayrıca, Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesindeki bilgi edinme formunun kaldırıldığı da dikkat çekiyor. Konuyla ilgili gelişmeler merakla beklenirken, kamuoyu bu iddiaların doğruluğunu ve gerekçelerini öğrenmek istiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TFF, Avrupa Şampiyonası’nda 613 Kişinin Masraflarını Karşıladı! Skandal İddia Ortaya Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!