G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,55
CNY4,83
GBP44,89
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,78
GR. ALTIN2.874,23
BTC2.082.333,46

TEVİTÖL Mezuniyet Töreni: Gençlere Yarının Liderleri Olma Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli’de Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL), mezuniyet töreni düzenledi. Törene Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve TEV Mütevelliler Heyeti Başkanı Mehmet Ömer Koç da katıldı. Koç, burada yaptığı konuşmada gençlere seslendi ve onları yarının liderleri olarak gördüğünü belirtti.

Ömer Koç, konuşmasında TEVİTÖL’ün eğitim anlayışını vurgulayarak, öğrencilerin gelecekteki başarılarına dikkat çekti. Konuşması sırasında Atatürk’ün “Hayat Mücâdeleden İbârettir” sözünü hatırlatarak gençlere mücadele ruhunu aşılamaya çalıştı. Koç, gençleri Cumhuriyet’in ilke ve inkılaplarına sâdık, demokrasiye inanan, lâik, âdil, yenilikçi, kendine güveni tam gençler olarak nitelendirdi ve onları önemli işler yapacak olan yarının liderleri olarak gördüğünü vurguladı.

Tören sırasında konuşma yapan TEVİTÖL Müdürü Mustafa Aydos, mezunların TEV’i her zaman gülen gözlerle hatırlayacaklarını ifade etti. Aydos, mezunların Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına sadık kalarak, akıl ve bilimden şaşmayarak ülkemize ve insanlığa faydalı çalışmalar yapacaklarına olan inancını dile getirdi. Aydos, mezunların imkân bulduklarında Türkiye’nin geleceği olan yetenekli gençlere destek olacaklarını belirtti.

TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş ise törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin gözlerindeki heyecanın, onları bu günlere getiren öğretmenlerin ve velilerin bakışlarındaki gururu görmesinin paha biçilemez bir mutluluk olduğunu ifade etti. Tekbaş, öğrencilerin potansiyellerini ortaya koymalarına imkân yaratmak adına ellerinden geleni yaptıklarını ve öğrencilerle gurur duyduklarını belirtti. Ayrıca, öğretmenlere ve yöneticilere verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

TEVİTÖL mezuniyet töreninde, gençlerin ilerideki başarılarına yönelik umut ve heyecan dolu sözlerin söylendiği bir atmosfer oluşturuldu. Törende, gençlerin eğitim hayatlarına veda ederken, onları gelecekleri için cesaretlendiren konuşmalar yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TEVİTÖL Mezuniyet Töreni: Gençlere Yarının Liderleri Olma Mesajı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!