G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,09
CNY4,88
GBP45,78
EURO/USD1,11
BIST9.665,78
Petrol71,85
GR. ALTIN2.898,35
BTC2.173.733,50

Ters Laleli Fotoğrafı Paylaşımıyla Geerdink’e Tepki Gösteren Bayraktar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde, ters laleli bir fotoğraf paylaşımı yapan Selçuk Bayraktar, PKK destekçisi olduğu iddia edilen Hollandalı gazeteci Geerdink’e tepki gösterdi. Geerdink’e hakaret ettiği iddiasıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Bayraktar, Türkçe ve Kürtçe olarak yaptığı paylaşımda Türkiye’nin Türklerle Kürtlerin yüzyıllardır kardeşçe yaşadığı bir yer olduğunu vurguladı.

Geerdink hakkında bilgi veren haberde, Hollandalı gazetecinin 2015 yılında Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde “silahlı terör örgütüne yardım etmek” suçundan gözaltına alındıktan sonra Türkiye’den sınır dışı edildiği belirtildi.

Selçuk Bayraktar, paylaşımında Türkiye’nin Türkler ve Kürtlerin yüzyıllardır kardeşçe yaşadığı bir yer olduğunu vurguladı. Ayrıca paylaşımında, Türkiye’nin tarih boyunca Türkler ve Kürtler arasında birlik ve kardeşlik bağlarıyla varlığını sürdürdüğünü ifade etti. Geerdink’e yönelik yapılan bu paylaşım, gündemdeki PKK destekçiliği iddialarına yönelik bir tepki niteliği taşıyor.

Geerdink ise daha önce Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde “silahlı terör örgütüne yardım etmek” suçundan gözaltına alınmış ve Türkiye’den sınır dışı edilmişti. Bu olayı hatırlatan haber, Geerdink’in PKK’ya destek verdiği ve terör örgütüne yardım ettiği iddialarını yeniden gündeme taşıdı.

Sosyal medyada geniş yankı uyandıran Selçuk Bayraktar’ın paylaşımı, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak Türklerle Kürtlerin kardeşçe bir arada yaşadığı tarihi ve kültürel bağları ön plana çıkardı. Geerdink’e yönelik yapılan bu paylaşım, Türk toplumundan ve siyasetçilerden de destek gördü.

Sonuç olarak, Selçuk Bayraktar’ın PKK destekçisi olduğu iddia edilen Hollandalı gazeteci Geerdink’e karşı yaptığı sosyal medya paylaşımı Türkiye’nin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak Türklerle Kürtler arasındaki kardeşlik bağlarını ön plana çıkardı. Geerdink’in Türkiye’den sınır dışı edilmesi ve PKK’ya destek verdiği iddiaları da yeniden gündeme gelmiş oldu. Bu olay, Türk toplumu arasında geniş yankı uyandırırken, Türkiye’nin tarih boyunca Türkler ve Kürtler arasında var olan kardeşlik bağlarına da vurgu yapılmış oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ters Laleli Fotoğrafı Paylaşımıyla Geerdink’e Tepki Gösteren Bayraktar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!