G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,06
CNY4,81
GBP44,49
EURO/USD1,08
BIST8.861,10
Petrol75,49
GR. ALTIN3.019,71
BTC2.319.393,13

Terörün Korkutucu Yüzü: CHP Lideri Özgür Özel, Yaralıları Ziyaret Etti ve Topluma Moral Verdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Terör Saldırısı Sonrası Yaralıları Ziyaret Etti

Dün gerçekleşen terör saldırısının ardından doğu turu programını iptal ederek Ankara’ya dönen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavi gören yaralıları ziyaret etti. Ziyarette sekiz hastanın durumu hakkında bilgi alan Özel, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Özel, ziyaretinin ardından hastane önünde yaptığı açıklamada, "Kısa bir süre önce hastanede beş yaralımızı ziyaret ettim. İkisi yoğun bakımda olan yaralılarımız hakkında başhekim ve başhekim yardımcısından bilgi aldık. Ziyaret ettiğimiz yaralıların durumu iyi, moralleri yerinde. Yoğun bakımda bulunan hastalar için gerekli tüm müdahalelerin yapıldığını doktorlarımızdan öğrendim," dedi.

Özel, saldırının sonucunda beş şehit ve 22 yaralı olduğunu belirtirken, sekiz yaralının taburcu olduğunu, 14 yaralının ise tedavisinin devam ettiğini kaydetti. "Büyük bir tehlikeyi, beş şehit ve yaralılarımızla birlikte, daha kötü olabilecek bir durumu atlatmış durumdayız. Kayıplarımız için Allah’tan bir kez daha rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz," diye ekledi.

Açıklamalarında, Türkiye’nin bir terör saldırısı ile karşı karşıya olduğunu vurgulayan Özel, "Bu durum, ülkemize yön verilmeye çalışıldığı, duyguların yönetilmeye çalışıldığı ve insanların korkutulmaya çalışıldığı bir süreçtir. Kim olursa olsun, buna karşı bir ve bütün olarak durmak gerekiyor. Terör amacına ulaşmaya çalışırken, vatandaşları korkutarak, siyasete yön vermeye çalışıyor. Ancak buna teslim olmayacağız," ifadelerini kullandı.

Özel, ayrıca, bir taksi şoförünün cenazesine katıldıklarını ve ailelerin metanetinin önemli bir örnek teşkil ettiğini belirtti. "Ailelerin bu süreçte gösterdiği güçlü duruş, hepimize örnek olmalı. Tüm yaralıların doktorlara ve sağlık personeline üstün gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu süreçte sağlık emekçilerine duyulan güvenin sarsılmaması gerektiğini hatırlatmak istiyorum," dedi.

Özel, bir gazetecinin, DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan’ın Abdullah Öcalan ile görüşmesi ve ilettiği mesajlarla ilgili sorduğu soruya ise, "Bu konuları cevaplayacak başka platformlar mevcut, burası uygun bir ortam değil," şeklinde yanıt verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Terörün Korkutucu Yüzü: CHP Lideri Özgür Özel, Yaralıları Ziyaret Etti ve Topluma Moral Verdi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!