G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,08
CNY4,82
GBP44,53
EURO/USD1,08
BIST8.853,64
Petrol76,41
GR. ALTIN3.015,17
BTC2.291.960,40

Terör Türkiye’yi Yasa Boğdu: TUSAŞ’ta Kanlı Saldırı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara’da Terör Saldırısı: 5 Şehit, 22 Yaralı

Siyasi gündemde terörle mücadele yöntemlerinin tartışıldığı bir günde, başkentte meydana gelen korkunç bir olay kamuoyunu derinden sarstı. Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde yer alan kritik havacılık tesisi TUSAŞ, teröristlerin hedefi oldu. Biri kadın, toplam 2 terörist, bomba ve uzun namlulu silahlarla tesisi bastı. Bu alçak saldırıda, 4’ü TUSAŞ çalışanı, 1’i taksici olmak üzere toplam 5 kişi şehit olurken, 22 kişi de yaralandı.

Olayın duyulmasının ardından, özel harekat polisleri ve jandarma timleri hızla alarma geçti. Tesis, kısa sürede güvenlik çemberine alındı. Silah seslerini duyan çalışanlar, güvenli alanlara sığınırken, teröristler girdiği odada kıstırıldı. Sonrasında yaşanan çatışmada, iki terörist etkisiz hale getirildi.

Ünlü İsimlerden Tepkiler

Türkiye’de gerçekleşen bu trajik olayın ardından birçok ünlü isim sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirdi.

Tarkan, "Ankara TUSAŞ’ta gerçekleşen terör saldırısı çok üzücü ve endişe verici. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor ve terörü lanetliyorum," ifadelerini kullandı.

Oktay Kaynarca, "Bunların hepsi geçecek! Türkiye ilelebet dimdik ayakta duracaktır," dedi.

Şahan Gökbakar, "Hain terör saldırısını lanetliyorum. Allah, şehitlerimize rahmet eylesin. Ne mutlu Türk’üm diyene," şeklinde açıklama yaptı.

Gülben Ergen, "Şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa dilerim. Teröre lanet olsun! Bölemeyeceksiniz!" dedi.

Defne Samyeli, "Canım ülkem… Yine kim bilir hangi senaryoya seyirciyiz… Hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet, hepimize başsağlığı diliyorum," söylemlerinde bulundu.

Ata Demirer, "Ankara TUSAŞ tesislerine yönelik gerçekleşen terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz," ifadelerini kullandı.

Hadise, "Teröre lanet olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum," derken, Mahsun Kırmızıgül de, "Ankara’da yaşanan terör saldırısını derin üzüntüyle kınıyorum. Hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun," diyerek duygularını aktardı.

Bu saldırı, Türkiye’de terörün bir kez daha lanetlenmesine neden oldu ve toplumsal dayanışma duygularını güçlendirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Terör Türkiye’yi Yasa Boğdu: TUSAŞ’ta Kanlı Saldırı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!