G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.885,94

Tepebaşı Mahallesi’nde Silahlı Kavga: 9 Şüpheli Gözaltında

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4 Mayıs’ta Tepebaşı Mahallesi 608’inci Sokak’ta meydana gelen olayda iki husumetli aile arasındaki tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada S.D., D.Ö. ve yoldan geçen esnaf M.E.E. yaralandı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi ve yaralılar Kızıltepe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ciddi olan S.D.’nin tedavisine devam ediliyor.

Güvenlik kamerası görüntülerinde kavga anı detaylarına ulaşıldı. S.D.’nin araçtan inip silahla vurulduğu ve ardından diğer gruptan kişiler tarafından saldırıya uğradığı açıkça görüldü. Olaya karışan şahısların yakalanması için çalışmalar devam ederken, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ile Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen soruşturma sonucunda, 9 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin isimleri ise Ş.Ö., İ.D., M.A.Ö., H.Ş., M.E., S.E., A.S., M.S. ve A.S. olarak belirlendi. Ayrıca şüphelilerle birlikte 3 adet tabanca da ele geçirildi ve şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam etmektedir.

Olayın detayları ve şüphelilerin yakalanması için polis ekipleri çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Şüphelilerin ifadeleri alınarak olayın nedenleri ve detayları hakkında daha fazla bilgiye ulaşılmaya çalışılıyor. Ayrıca olaya tanıklık eden diğer kişilerin ifadeleri de alınarak kapsamlı bir soruşturma yürütülmektedir.

Yaşanan şiddet olayının ardından bölgede güvenlik önlemleri arttırılmış olup, benzer olayların yaşanmaması için tedbirler alınmaktadır. Olayın ayrıntıları ve şüphelilerin mahkemede yargılanma süreci şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşılacak ve adaletin yerine getirilmesi için gerekli adımlar atılacaktır. Mağdurların ise tedavileri devam ederken, durumlarının düzelmesi için gerekli tıbbi müdahaleler sağlanmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tepebaşı Mahallesi’nde Silahlı Kavga: 9 Şüpheli Gözaltında

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!