G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,13
CNY4,83
GBP45,41
EURO/USD1,12
BIST9.968,21
Petrol74,52
GR. ALTIN2.863,66
BTC2.156.697,53

TEM Otoyolu’nda Geceyarısı Kaza: Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, Ataşehir TEM Otoyolu Ankara istikametinde meydana geldi. Murat Şahin’in kullandığı 34 KNH 86 plakalı otomobil, seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek, Yusuf Teoman İnce yönetimindeki 34 FZU 908 plakalı cipe arkadan çarptı.

Şahin ağır yaralanırken, İnce ise hafif yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, kaza sonrası güvenlik önlemlerini alarak trafiği tek şeritten sağladı. Kazaya karışan araçlar çekici ile olay yerinden kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

Kazanın saati gece 00.00 sularıydı ve mekanı TEM Otoyolu Ankara istikameti oldu. İddiaya göre, otomobilin arkadan çarptığı cipin plakaları da belirtilerek araç sürücülerinin isimleri kullanıldı. Olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edilmesinin ardından yaralılar ambulansla hastaneye taşındı. Polis ekipleri, trafiği kontrol altına alarak kazanın etkilerini minimallize etmeye çalıştı.

TEM Otoyolu’nda meydana gelen bu kaza, gece saatlerinde meydana geldi ve yaralılar ambulansla hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle trafik akışı tek şeritten sağlanırken, polis ekipleri olay yerine gelerek güvenlik önlemlerini aldı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil sürücüsü ağır yaralanırken, cip sürücüsü ise hafif yaralandı. Kaza sonrası araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

İHA tarafından kaydedilen bu kaza haberine göre, Ataşehir TEM Otoyolu Ankara istikametinde meydana gelen trafik kazası, Murat Şahin ve Yusuf Teoman İnce’nin isimleriyle detaylarıyla aktarıldı. Kaza sonrası alınan güvenlik önlemleri sayesinde trafik kontrollü bir şekilde ilerledi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçların çekilmesiyle trafik akışı normale dönerken, polis ekipleri olay yerinde önlem aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TEM Otoyolu’nda Geceyarısı Kaza: Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!