G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,05
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol77,61
GR. ALTIN2.920,02
BTC2.189.928,59

TEM Otoyolu Batı Hereke Viyadüğü’nde Onarım Çalışmaları Başlıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, TEM Otoyolu’nun Doğu Hereke Kavşağı ile Batı Hereke Kavşağı arasında yer alan kuzey taşıma yolunda Batı Hereke Viyadüğü’nün tabliye betonunda onarım çalışmaları yapılacak. Çalışmaların bugün başlayacağı ve 1 Temmuz saat 06.00’da tamamlanacağı belirtildi. Bu süre zarfında, TEM Körfez Kavşağı’ndan otoyola girişler kapatılacak ve İstanbul istikametine giden trafik, alternatif güzergahlar olan TEM Doğu İzmit Kavşağı ve Kuzey Marmara Otoyolu Doğu İzmit Kavşağından yararlanabilecek.

Açıklamada ayrıca, çalışmalar sırasında tüm güvenlik ve trafik önlemlerinin titizlikle alındığı vurgulandı. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine dikkatle uymaları gerektiği belirtilerek, güvenlik konusuna dikkat çekildi. TEM Otoyolu’nda gerçekleştirilecek olan onarım çalışmalarının trafiği olumsuz etkilememesi için gerekli önlemlerin alındığı, sürücülerin de bu süreçte dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Valilikten yapılan açıklamada, 1 Temmuz’da başlayacak olan çalışmaların 06.00’da tamamlanacağı açıklandı. Bu süre zarfında, TEM Körfez Kavşağı’ndan otoyola girişlerin kapatılacağı ve İstanbul istikametine giden trafik için alternatif güzergahlar sunulacağı belirtildi. Sürücülerin bu süreçte dikkatli olmaları, trafiğin akışına engel olmamaları ve güvenlik kurallarına uymaları gerektiği ifade edildi.

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada çalışmaların başlangıç ve bitiş tarihi, çalışma saati, alternatif güzergahlar ve uyarılar detaylı bir şekilde paylaşıldı. Sürücülerin bu süreçte dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önemle vurgulandı. Çalışmalar sırasında herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli önlemlerin alındığı belirtildi. Bu nedenle sürücülerin yolculukları sırasında daha fazla dikkat etmeleri, işaret ve işaretçilere dikkatle uymaları gerektiği hatırlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TEM Otoyolu Batı Hereke Viyadüğü’nde Onarım Çalışmaları Başlıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!