G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.131.956,09

Televizyon Kanalları Yayın Akışları Bu Akşam!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Televizyon kanallarının yayın akışları bir kez daha izleyicilerle buluşuyor. Show TV, ATV, Star TV, TV8, TRT 1, NOW ve Kanal D’nin bugünkü yayın akışları da oldukça zengin içerikler sunuyor.

Show TV’nin günü, “Bu Sabah” ile başlıyor. Ardından “Güzel Günler” ve “Aslı Hünel İle Gelin Evi” programları ekranlara geliyor. Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu “Vazgeçme” ve “Show Ana Haber” ile devam eden yayın akışı, akşam “Bahar”, “Sandık Kokusu” ve “Kızılcık Şerbeti” ile devam ediyor. Gece ise “Aziz” programıyla son buluyor.

ATV’nin yayın akışında ise “Kahvaltı Haberleri”, “Müge Anlı İle Tatlı Sert” ve “atv Gün Ortası” gibi programlar yer alıyor. “Esra Erol’da” ve “ATV Ana Haber” ile devam eden akış, akşam “Maça Doğru” ve “Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçı” ile devam ediyor. Gece “Ben Bu Cihana Sığmazam” ve “Maraşlı” programları izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Star TV’nin yayın akışında ise “Benim Tatlı Yalanım”, “Sabahın Sultanı Seda Sayan” ve “Zahide Yetiş İle Yeniden Başlasak” gibi programlar öne çıkıyor. “Güzel Köylü”, “Star Haber”, “Çok Güzel Hareketler 2” ve “Olanlar Oldu” (Yerli Sinema) da Star TV’nin bugünkü programları arasında yer alıyor.

TV8, “8’de Sağlık”, “Aramızda Kalmasın”, “Survivor All Star 2024” ve “Zuhal Topal’la Yemekteyiz” gibi yayınlarla izleyicileri ekran başına çekiyor. Günün programları arasında “Cevap Ver Türkiye” ve “Demet ve Jess’le Gel Konuşalım” da yer alıyor.

TRT 1’in yayın akışında ise “Alişan İle Hayata Gülümse”, “Seksenler”, “Lingo Türkiye” ve “Mehmed: Fetihler Sultanı” gibi programlar izleyicilere keyifli bir gün geçirtmeyi hedefliyor. TRT 1’in yayın akışı gece “Teşkilat” ve “Gönül Dağı” ile devam ediyor.

NOW kanalında ise “İlker Karagöz İle Çalar Saat”, “Çağla İle Yeni Bir Gün”, “Yasak Elma” ve “Selçuk Tepeli İle Now Ana Haber” gibi programlar ekranlara geliyor. Gece “Bizim Köylü” (Yerli Sinema) ve “Şahane Hayatım” ile yayın akışı devam ediyor.

Kanal D’nin yayın akışında ise “Afili Aşk”, “Neler Oluyor Hayatta?”, “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” ve “Gelinim Mutfakta” gibi programlar öne çıkıyor. “Maymunlar Cehennemi: Başlangıç” (Yabancı Sinema), “İnci Taneleri” ve “Siyah Beyaz Aşk” da Kanal D’nin bugünkü programları arasında yer alıyor.

Bugün televizyon ekranları yine zengin içeriklerle dolu. İzleyiciler, kendi zevklerine uygun programları seçerek keyifli bir gün geçirebilirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Televizyon Kanalları Yayın Akışları Bu Akşam!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!