G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.172.093,42

Tarsus’ta Şebekenin Haksız Kazanç Operasyonu: “Tefecilik, Yağma ve Tehdit Suçlarıyla 10 Şüpheli Yakalandı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarsus ilçesinde bir şebekenin haksız kazanç elde etmek amacıyla vatandaşları çeşitli yöntemlerle zor durumda bıraktığı ortaya çıktı. Polis ekipleri teknik ve fiziki takip sonucunda ‘tefecilik’, ‘kasten yaralama’, ‘yağma’, ‘tehdit’, ‘kişisel verilerin ele geçirilmesi’ ve ‘bankalardan usulsüzce krediler çekilmesi’ suçlarına karışan şüphelileri tespit etti.

Eş zamanlı baskınlar düzenleyen polis, 10 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan ev ve iş yeri aramalarında ruhsatsız silah, mühimmat, dijital materyaller ve belgeler ele geçirildi.

Yakalanan 10 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan 4 kişi tutuklanırken, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, İliç ilçesinde meydana gelen maden faciasında toprak altında kalan hiçbir işçinin olmadığı açıklandı. Faciada hayatını kaybeden işçilerin aileleri ve yakınlarına taziye ziyaretlerinde bulunmak amacıyla ilçeye çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini ve gerekli önlemlerin alındığını belirtti. Maden ocağında yaşanan facianın sebepleri hakkında detaylı incelemelerin sürdüğü kaydedildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tarsus’ta Şebekenin Haksız Kazanç Operasyonu: “Tefecilik, Yağma ve Tehdit Suçlarıyla 10 Şüpheli Yakalandı”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!