G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,75
GR. ALTIN2.839,59
BTC2.163.014,92

Tarsus Devlet Hastanesi’nde Vahşet: Refakatçi Oğul, Annesinin Boğazını Keserek Öldürdü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Korkunç olay, Tarsus Devlet Hastanesi’nin 8. katında sabaha karşı 04.00 sıralarında meydana geldi. Hastanede tedavi gören 61 yaşındaki Selma Çiftçi, refakatçi olarak yanında kalan oğlu M.Ç. (32) tarafından bıçakla boğazı ve ayakları kesilip tabanca ile tek kurşunla öldürüldü. Olayı duyan güvenlik görevlileri, korkunç manzarayla karşılaşarak şüpheliyi yakalayıp polise teslim etti.

Olay yerine sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısı, detaylı bir inceleme yaptıktan sonra vahşice öldürülen kadının cesedini hastane morguna kaldırdı. Soruşturma devam ederken şüpheli M.Y.’nin uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edildi. Cinayetin detayları araştırılmaya devam ederken, şüphelinin durumu hakkında daha fazla bilgi edinilmeye çalışılıyor.

Şüphelinin annesini öldürdüğü korkunç olay, hastanedeki diğer hasta ve sağlık personeli tarafından da dehşetle karşılandı. Cinayetin işlendiği beyin cerrahi bölümünde yaşanan bu vahim olay, hastane yönetimi ve yetkililer tarafından da derin üzüntüyle karşılandı. Olayın etkisiyle hastanedeki atmosferin gerildiği ve güvenlik önlemlerinin artırıldığı belirtildi.

Selma Çiftçi’nin ölümü, yakınları ve çevresindekileri derin bir üzüntüye boğarken, olayın nasıl gerçekleştiği de merak konusu oldu. Cinayetin işleniş şekli ve sonrasında yaşananlar, şüphelinin psikolojik durumu ve işlediği suçun ağırlığıyla ilgili birçok soruyu akıllara getirdi. Olayın ayrıntıları hakkında detaylar devam eden soruşturma ile netlik kazanacak olsa da, bu acı olayın etkileri uzun süre hissedileceğe benziyor.

Tarsus Devlet Hastanesi‘nin tarihindeki en korkunç olaylardan biri olarak kaydedilen bu cinayet, hem hastanedeki personeli hem de hastaları derinden sarsmış durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tarsus Devlet Hastanesi’nde Vahşet: Refakatçi Oğul, Annesinin Boğazını Keserek Öldürdü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!