G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Tanyeli’nin Mücadele Dolu Hikayesi: “Hayata Karışmak İstiyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oryantal Tanyeli, televizyon kanalı TV 8’de Müge Dağıstanlı ve Yelda Kırçuval’ın sunumuyla yayınlanan ‘Aramızda Kalmasın’ programına uzun zamandır kanser tedavisi görmesi dolayısıyla konuk oldu. Tanyeli, gazino ve oryantal dönemini uzun süre önce kapattığını ve en son bir akademide ders verirken hastalandığını ve sigortaya ihtiyaç duyduğunu belirtti. Bir moral gecesi düzenlendiğini ancak her şeyin bir doğum günü hediyesi niteliğinde olduğunu ve rezervasyonla yapılan bir gece olmadığını ifade etti. Tanyeli ayrıca “her gelen 10 bin bilet aldı” iddialarının asılsız olduğunu ve rakamların söylendiği gibi olmadığını dile getirdi.

Programda Tanyeli, moral gecesi ve hastalığı hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. Fatih Ürek’in kendisine “Hırslı, masa masa dolaştı” dediğini ve bu durumun kendisini üzdüğünü belirtti. Ayrıca kimseye hayatın zorluklarını anlatmadan önce yaşamadan kolay olmadığını, ağrı ve sızı olmadığı zamanlarda dışarı çıkmayı sevdiğini ifade etti. Tanyeli, sağlık Bakanlığı ve dostlarından maddi ve manevi destek gördüğünü ve olumlu şeyler duymasa da doktorunun acil bir durum olmadığını söylediğini paylaştı.

Ayrıca Tanyeli’nin hastalığının ameliyat gerektiren bir durum olduğunu ancak umudunu kaybetmediğini ve herhangi bir tedaviye cevap verir ve bu tedavi sonucunda damarlarda küçülme olursa ameliyat olabileceğini belirtti. Ayrıca umudunu yüksek tuttuğunu ve günde serum aldığını ancak moralinin çok yüksek olduğunu söyledi.

Program boyunca Tanyeli’nin duygusal açıklamaları nedeniyle stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Yelda Kırçuval, Tanyeli’nin yaşadığı durumu çok iyi anladığını ifade ederek, uzaktan konuşmanın ve yargılamanın kolay olduğunu ancak hastalığın yaşattığı şeyi bilinemediği anlamına geldiğini ifade etti. Tanyeli’nin yaşadıkları ve paylaştıkları programa katılan herkesi etkiledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tanyeli’nin Mücadele Dolu Hikayesi: “Hayata Karışmak İstiyorum”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!