G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,79
CNY4,87
GBP45,00
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,90
GR. ALTIN2.925,21
BTC2.088.633,27

Tamzara Irmağı’na Yuvarlanan Araçta Bir Kişi Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabah saatlerinde Konak köyünden Şebinkarahisar ilçe merkezine seyir halinde bulunan Mehmet Bölük, Alucra sapağında direksiyon hakimiyetini kaybederek 28 AAG 209 plakalı otomobili Tamzara Irmağı’na yuvarlandı. Kazada Mehmet Bölük hayatını kaybederken, eşi Bedriye Bölük ise yaralı olarak Şebinkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Aracın ırmak içerisinde sürüklenmesi üzerine bir otobüs yolcusu durumu fark ederek yardım çağırdı ve jandarma ile sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Yoldan geçen diğer vatandaşlar da yardıma koştu. Mehmet Bölük’ün hayatını kaybettiği belirlenirken, eşi ise yaralı olarak hastaneye sevk edildi. Kaza ile ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Kazanın meydana geldiği Konak köyü ve Şebinkarahisar ilçe merkezi, Giresun iline bağlı olup, Karadeniz bölgesinde yer almaktadır. Otomobilin 28 AAG 209 plakalı olduğu belirtilirken, kaza sonucu meydana gelen ölüm ve yaralanma haberleri ise üzüntü yarattı. Şahısların kimlikleri ve yaşanan olayın detayları hakkında henüz resmi açıklama yapılmadı. Haber kaynağı olan İHA ajansı üzerinden verilen bilgilere göre, kaza ile ilgili soruşturma devam etmektedir.

Olayın meydana geldiği ırmağın adı ise Tamzara Irmağı olarak bilinmektedir. Otomobilin sürücüsü Mehmet Bölük’ün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç ırmağa yuvarlanmıştır. 28 AAG 209 plakalı aracın ırmak içerisinde sürüklenmesi ve suya gömülmesi üzerine çevredeki vatandaşlar tarafından durum fark edilmiş ve yardım çağrılmıştır. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Mehmet Bölük hayatını kaybederken, eşi Bedriye Bölük ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır. Kazanın detayları ve nedenleri henüz netlik kazanmamış olup, olayla ilgili soruşturma sürmektedir.

İHA kaynaklı haberde, Konak köyünden Şebinkarahisar ilçe merkezine seyir halinde olan Mehmet Bölük’ün kaza yapması sonucu aracın Tamzara Irmağı’na yuvarlandığı belirtilmiştir. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilmiş, ayrıca diğer vatandaşlar da yardıma koşmuştur. Kazada Mehmet Bölük hayatını kaybederken, eşi ise yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır. Kaza hakkında detaylı inceleme ve soruşturma devam etmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Tamzara Irmağı’na Yuvarlanan Araçta Bir Kişi Hayatını Kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!