G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.856.708,80

TAMEV Derneği’nden Anlamlı Kutlama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TAMEV Derneği, HİLTON KOZYATAĞI’nda düzenlediği ödül töreniyle gönüllülere ve destekçilerine teşekkür etti.  

Dernek, açlıkla mücadele ve eğitim alanındaki çalışmalarını “fırsat eşitsizliğine son” mottosuyla sürdürüyor. Ödül töreninde, etkinlik organizatörü Banu Noyan ve oyuncu İpek Tuzcuoğlu‘na “TAMEV Özel Ödülleri” verildi. Sanatçı Çiğdem Tunç ise derneğin sanata ve topluma verdiği destekleri takdir etti. Törende duygusal anlar yaşanırken, Dernek Başkanı Nuray Marçak, katılımcılara teşekkür ederek birlik ve dayanışma mesajı verdi. 

Kız Çocuklarının Eğitimi Önemli

TAMEV Derneği, kısa sürede önemli başarılara imza atarak beslenme, barınma ve eğitim gibi temel ihtiyaçların karşılanmasını desteklemek amacıyla gıda bankacılığı, kız çocuklarının eğitimine katkı sağlama ve öğrenci bursları gibi çalışmaları büyük bir özveriyle yürütmektedir. 

Ata Tohumunun Geliştirilmesini Önemsiyoruz

Ayrıca, Ata Tohumunun geliştirilmesi, israfın önlenmesi, gıda güvencesi ve duygusal açlık konularında toplumun bilinçlendirilmesi ve eğitilmesi amacıyla da önemli adımlar atmaktadır. Dernek, topluma daha fazla iyilik sağlama hedefiyle çalışmalarını sürdürmekte ve gönüllülerin desteğiyle bu amaç doğrultusunda ilerlemektedir. 

TAMEV Derneği’nin çalışmaları ve iyilik hareketine katkı sağlama fırsatları hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, www.tamev.org.tr adresini ziyaret edebilirler. Dernek, toplumsal sorunlara duyarlı yaklaşımı ve başarılı projeleriyle önemli bir rol üstlenmekte ve toplumun daha güçlü ve dayanışma içinde olmasına katkıda bulunmaktadır.  

Haber Kontak Haber Müdürü Hikmet Aydoğan da yaptığı açıklamasında; ”Bu tür sosyal sorumluluk projelerinin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması, sadece felaket dönemlerinde yapılan bir sosyal destek olmanın ötesinde, toplumda olumlu değişimlerin gerçekleşmesine katkı sağlayacağını düşünmekteyiz. Bu açından önemli bir faaliyet olduğuna inanmaktayız.” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TAMEV Derneği’nden Anlamlı Kutlama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!