G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,88
CNY4,88
GBP45,68
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,73
GR. ALTIN2.923,90
BTC2.093.173,57

Taksi Şoförü Ormanda Ölü Bulundu – Cinayet Zanlısı Yakalandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün öğle saatlerinden itibaren 37 T 6508 plakalı taksinin sürücüsü Akif Eymür’den haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Jandarma ekipleri ve Eymür’ün yakınları tarafından yapılan arama çalışması sonucunda Eymür’ün kullandığı taksi, Toygaören köyünün ormanlık alanında bulundu. Ancak taksiden yaklaşık 500 metre uzaklıkta Eymür, silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Cenazesi ise Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri olayı incelediklerinde M.B’nin cinayeti gerçekleştirdiğini belirledi. Araştırmalar sonucunda M.B’nin Araç ilçesinden taksiye bindiği ve ardından cinayeti işlediği tespit edildi. M.B. ise yakalanarak gözaltına alındı. Kastamonu Adliyesi ise gerçekleştirdiği açıklamada, gasp ve kasten öldürme suçlarından şüpheli olan M.B’nin gözaltına alındığını ve soruşturmanın Araç Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürüldüğünü bildirdi.

KAYNAK: AA

Anahtar Kelimeler: Akif Eymür, 37 T 6508, Toygaören köyü, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, M.B., Araç ilçesi, silahlı saldırı, gözaltına alınma, soruşturma, gasp, kasten öldürme.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Taksi Şoförü Ormanda Ölü Bulundu – Cinayet Zanlısı Yakalandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!