G-QXXHXL9JW0
USD34,18
EURO38,29
CNY4,88
GBP45,86
EURO/USD1,12
BIST9.675,68
Petrol71,45
GR. ALTIN2.897,99
BTC2.176.055,62

TAG Otoyolunda Meydana Gelen Trajik Kaza Sonucu Ölü ve Yaralılar Var!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaza, 16 Aralık akşam saatlerinde Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Narlı Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre Ferman C. İdaresindeki 46 AGE 330 plakalı otomobil sağ şeritte kaza yapan ve sürücüsü öğrenilemeyen 33 AGS 294 plakalı otomobile çarptı. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede Ali Evren’in olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kazada ağır yaralanan Mehmet Şerif Evren de kaldırıldığı Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan 7 kişi de Gaziantep ve Kahramanmaraş’taki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaza, otoyol kenarında yaşanan üzücü bir trafik olayı olarak insanların dikkatini çekti. Olay yerine ulaşan acil yardım ekipleri, yaralıları hızla hastanelere sevk etti. Ancak Ali Evren olay yerinde yaşamını yitirirken, diğer yaralılar da tedavi altına alındı. Kaza, çevredekileri üzüntüye boğarken olayın detayları ise polis tarafından incelenmeye başlandı.

Kazaya karışan araçların plakaları ve sürücülerinin kimlikleri belirlenmeye çalışılırken, olayın nasıl meydana geldiği ve sorumlularının tespiti için çalışmalar sürüyor. Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu, sık sık benzer kazaların yaşandığı bir bölge olduğundan, sürücülerin dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları önem taşıyor.

Kaza sonrası bölgeye gelen basın mensupları, önemli detayları ve gelişmeleri takip ederek kamuoyuna duyurdu. Haberin kaynağı olan Demirören Haber Ajansı, olayın detaylarını okuyucularıyla paylaşarak insanları bilgilendirdi. Kazada hayatını kaybeden ve yaralananların aileleri ve yakın çevreleri ise büyük üzüntü yaşadı.

Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri arttırılarak sürücüler uyarıldı. Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu üzerinde seyir halinde olan diğer araç sürücülerine de dikkatli olmaları ve güvenli bir şekilde seyretmeleri konusunda uyarı yapıldı. Kazanın neden olduğu trafik yoğunluğu ise ekiplerin hızlı müdahalesiyle kısa sürede normale döndü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
TAG Otoyolunda Meydana Gelen Trajik Kaza Sonucu Ölü ve Yaralılar Var!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!