G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.859.420,04

SYS Yönetim Kurulu Başkanı: Türk Milleti Demokrasiye Sahip Çıkmaya Kararlı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun Yurt Savunma Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Aral, Türk milletinin demokrasiye sahip çıkma kararlılığına dikkat çekti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle yaptığı açıklamada, milletin birlik ve beraberlik içinde vatan ve demokrasi için gösterdiği kararlılığın önemine vurgu yaptı. Aral, yüksek katma değerli ürünlerin ihracatıyla ekonomiye katkı sağlamanın hedefleri arasında olduğunu belirtti.

Yurt Savunma Yönetim Kurulu Başkanı, 15 Temmuz’un Türk milletinin demokrasi ve bağımsızlık mücadelesinde önemli bir yer tuttuğunu ifade etti. Şehitlerin anısını yaşatmanın ve ülkenin bağımsızlığını korumanın önemine değinen Aral, CANiK ve SYS Grup şirketlerinin milli savunma sanayisinin gelişimine ve ülkenin güvenliğine destek olma kararlılığını vurguladı.

CANiK ve grubun diğer şirketleri olarak yerli ve milli üretimin savunma sanayisindeki önemini kavradıklarını belirten Zafer Aral, teknolojik altyapılarını güçlendirerek kabiliyetlerini artırdıklarını söyledi. Devletin liderliğinde ülkenin ilerlemesine destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Aral, yüksek katma değerli ürünlerin ihracatıyla ülke ekonomisine katkı sağlamanın en önemli hedefleri arasında olduğunu kaydetti.

15 Temmuz’un yıl dönümünde birlik ve beraberlik ruhunu hatırlatan Aral, demokrasinin önemini vurgulayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitleri ve gazileri minnetle andıklarını belirtti. Güçlü bir Türkiye için birlikte çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Aral, vatan sevgisi ve bağımsızlığa olan inançlarıyla geleceğe umutla bakacaklarını ifade etti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutlayarak sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SYS Yönetim Kurulu Başkanı: Türk Milleti Demokrasiye Sahip Çıkmaya Kararlı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!