G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.805,35

Süper Lig’de Kasımpaşa ve Sivasspor Berabere Kaldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 28. haftasında, Kasımpaşa ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Her iki takımın da gol fırsatlarını kullanamadığı maçın sonunda puanlar paylaşıldı. Kasımpaşa bu beraberlikle puanını 40’a yükseltirken, bir sonraki maçında İstanbulspor deplasmanına gidecek. Sivasspor ise 38 puana ulaşarak Alanyaspor’u ağırlamaya hazırlanıyor.

Maçın başından itibaren her iki takım da gol için çaba harcadı ancak kalecilerin ve savunmaların direnciyle skor değişmedi. Kazanma hırsının her iki takımda da yüksek olduğu mücadelede, sonuçta sahadan beraberlikle ayrıldılar. İki takım da aldıkları puanla lig tablosunda üst sıralara tırmanma fırsatını kaçırdılar.

Kasımpaşa, taraftarı önünde oynadığı maçta galibiyet aradı ancak Sivasspor’un savunma hattı dirençli oyunuyla buna izin vermedi. Maç boyunca ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip, son vuruşlarda etkili olamayınca gol bulmakta zorlandı. Sivasspor ise deplasmanda aldığı puanla ligdeki konumunu sağlamlaştırdı.

Kasımpaşa’nın tecrübeli teknik direktörü, maç sonrasında takımının oyununu değerlendirdi. Üst üste oynadıkları maçlardan dolayı oyuncuların yorgun olduğunu belirten teknik adam, önlerindeki maçlara odaklanacaklarını söyledi. Sivasspor cephesinde ise teknik direktör, deplasmandan aldıkları puanın önemine vurgu yaparak, gelecek maçlara hazırlık sürecine başlayacaklarını ifade etti.

Maç sonrasında her iki takımın taraftarları da oyuncularını alkışladı ve desteklerini sürdürdü. Taraftarlar, takımlarının ligdeki başarısını arttırmak için ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini belirttiler. Her iki takımın da ligdeki mücadelesinin devam edeceği önümüzdeki haftalarda, tarafların performansı ve sonuçlar merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Süper Lig’de Kasımpaşa ve Sivasspor Berabere Kaldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!