G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,11
CNY4,85
GBP45,75
EURO/USD1,12
BIST10.029,73
Petrol74,22
GR. ALTIN2.904,29
BTC2.162.038,98

Süper Lig Gol Krallığı Tablosu Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son haftalarda Süper Lig’de gol krallığı yarışı büyük bir heyecana sahne olmaktadır. Ligde oynanan maçlarda golcüler, takımlarının başarısında önemli bir rol oynamaktadır. 2023/24 sezonunda Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük takımların golcüleri arasında kıyasıya bir rekabet yaşanmaktadır. Fenerbahçe’nin Boşnak santraforu Edin Dzeko ve Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, attıkları gollerle dikkatleri üzerlerine çekmektedir.

Gol krallığı yarışındaki durum ise şu şekildedir: Edin Dzeko (Fenerbahçe) 18 golle zirvede yer almaktadır. Onu, 17 golle Mauro Icardi (Galatasaray) takip etmektedir. Sivasspor’dan Rey Manaj ve Pendikspor’dan Mame Thiam ise 15 golle üçüncü sırayı paylaşmaktadır. Başakşehir’den Piatek ve Antalyaspor’dan Adam Buksa 13 golle dördüncü sırayı işgal etmektedir. Kasımpaşa’dan Aytaç Kara, Galatasaray’dan Kerem Aktürkoğlu, Kasımpaşa’dan Nuno Da Costa ve Konyaspor’dan Sokol Cikalleshi ise 11 golle sıralamayı tamamlamaktadır.

Sezonun ilerleyen haftalarında gol krallığı yarışı daha da kızışabilir ve diğer golcüler de zirveye doğru tırmanabilir. Takımların performansı ve golcülerin verimliliği, şampiyonluk yarışında belirleyici olabilir. Futbol tutkunları, heyecanı ve rekabetiyle Süper Lig’in bu sezonunu takip etmeye devam etmektedirler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Süper Lig Gol Krallığı Tablosu Belli Oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!