G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,10
CNY4,85
GBP45,56
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,33
GR. ALTIN2.883,21
BTC2.181.812,94

Sulusaray’da ardı arkası kesilmeyen depremler!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen ardı ardına depremler, bölge halkını olumsuz etkiledi. En büyüğü 5.6 büyüklüğünde olan depremler, vatandaşları gece sokaklara taşımaya zorladı. İlçeye mobil aşevleri ve ikram araçları konuşlandırıldı.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, depremin merkez üssü olan Sulusaray ilçesine gelerek incelemelerde bulundu. Başkan Yazıcıoğlu, bölgedeki durum tespit çalışmalarının hala devam ettiğini belirtti.

Başkan Yazıcıoğlu, yaptığı açıklamada, “Sulusaray’a ait ilk deprem akşam saatlerinde 5.6 büyüklüğünde yaşandı. Daha önce de 4.7 ve 4.1 büyüklüğünde depremler olmuştu. Hemen o gece bölgeye ulaştık. Vatandaşlar panik halinde sokaklara çıkmışlardı. Şu an için net bilgiler henüz gelmedi. Ancak çevre köyler ve ilçeler dahil olmak üzere 171 evin ve iki minarenin hasar gördüğü bilgisi var” dedi.

Yazıcıoğlu, can kaybının ve yaralanmanın olmamasının sevindirici olduğunu vurgulayarak, belediye ekiplerinin Sulusaray ve çevresindeki köylere destek verdiklerini belirtti. Tokat merkezde de depremin hissedildiğini ve bazı evlerde ciddi şekilde sarsıntı yaşandığını aktardı. Buna rağmen, vatandaşlara destek olmak için belediye ekiplerinin seferber edildiğini ifade etti.

Yazıcıoğlu, “Tüm ekiplerimiz vatandaşlara destek olmak için çaba sarf ediyor. Mahalle konaklarımız ve spor tesislerimiz geceyi geçirmek isteyen vatandaşlara açık. Durum tespit çalışmaları devam ediyor. Belediye olarak her zaman halkımızın yanındayız” diyerek çalışmaların sürdüğünü aktardı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sulusaray’da ardı arkası kesilmeyen depremler!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!