G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,85
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,33
GR. ALTIN2.881,07
BTC2.141.357,12

Sultangazi’de çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Sultangazi’de meydana gelen yangın, olayın yaşandığı saat 02.00 sularında Sultangazi Yunus Emre Mahallesi Kıbrıs Caddesi’nde başladı. Yangının binalar arasındaki boşlukta yer alan çöplerin bulunduğu noktadan çıktığı iddia edildi. Alevler kısa sürede binaya sıçradı ve durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın, yan tarafta bulunan binalara sıçramadan kontrol altına alındı. Yangın sonucunda ne ölü ne de yaralı olurken, 4 iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Bir mahalle sakini, yangının çıkış anını şu şekilde anlattı: “Alevler yükselmeye başladığında binanın arasından yükseliyordu. Bu alana insanlar çöp, lastik gibi her şeyi atıyorlar.”

Yangının çıkış sebebi hala belirlenememiş olsa da, itfaiye ekipleri konuyla ilgili araştırmalarına devam ederken, polis ekipleri de olayı incelemeye aldı. Haberin kaynağı İHA tarafından sağlanmış olup, güncel gelişmelerle ilgili bilgilere bu kaynaktan ulaşılabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sultangazi’de çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!