G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.161.037,61

Sultanbeyli’de Taksici ile Yolcu Arasında Köprüde Geçme Tartışması!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinden Taksim’e gitmek isteyen yolcu Hasan Yılmaz ile ticari taksi şoförü Emre Koca arasında köprüde geçme tartışması yaşandı. Yolcunun daha öncesinde taksici Koca ile Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakası’na geçtiği ancak bu sefer köprüden değil düz yoldan geçtiğini iddia ettiği öğrenildi. Tartışma sırasında şaşıran Koca, iki yaka arasında köprü veya tünel yoluyla geçiş yapılabileceğini belirtirken durumu izah etmeye çalıştı. Bu renkli ve ilginç tartışma sosyal medyada da ilgi çekti.

Taksi şoförü Emre Koca yaşanan diyalogu şu şekilde açıkladı: “Köprüden geçtikten sonra yolcunun kızması beni de şaşırttı. Yoğun telaşına anlam veremedim. Sonradan öğrendim ki Yılmaz, İstanbul’a en son 2 sene önce gelmiş ve daha önce Beylikdüzü tarafından taksiye binerek bu şekilde gelmiş. Bu sefer köprüden geçmesi yolcunun tepkisine yol açtı. Ancak konuşunca anlaştık. Yolcu özür diledi, sorunu çözdük ve hatta sosyal medyada paylaşım izni de aldım.”

Yolcunun tepkisine şaşırdığını belirten Koca, “Arabada navigasyon hatası olabilir mi diye düşündüm. Belki de yolcunun kafasında ‘Ben bu yakada zaten bir yere gidiyorum, köprüye niye giriyorum ki’ şeklinde bir düşünce olmuştur. Sosyal medyada bu kadar ilgi göreceğini beklemiyordum. Ancak yaşanan olayın ardından Yılmaz ile İnstagram üzerinden iletişime geçtik” şeklinde konuştu.

Olayın ardından yaşanan diyalog sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Yaşanan bu renkli ve ilginç tartışmanın sonunda taksici Emre Koca ile yolcu Hasan Yılmaz arasında anlayış sağlandı ve olay tatlıya bağlandı. İkilinin sosyal medya üzerinden iletişime geçerek konuyu çözmeleri ise dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Sultanbeyli’de Taksici ile Yolcu Arasında Köprüde Geçme Tartışması!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!